julia wennerlund !

Kategori: tips.

Balen 2013

Sanna, Rebecca, Elin, Jag, Felicia och Minna 

 

 

Felicia och Jag (och Elin i bakrunden)

Mina bästaste klassisar. Minna, Rebecca, Sanna, Elin och Felicia

Övreraden: Sanna, Minna, Jag, Frida, Frida, Rebecca, Antonia, Madde & Elin 
Undreraden: Oliwer, Elias, Jonte, Noah och Emil 

Jag och min partner in crime, Calle 

Jag, Rebecca & Sanna 

Fick en frågan om jag kunde berätta lite mer om våran bal och vad jag hade på mig osv, och det är klart jag kan!! Jag, Rebecca och lite annat folk gick med i balkomitén någon gång på vårterminen. Vi bestämde det mesta, handlade mat, tog pengar för inträde osv. Baldagen kom och vi i bk fixade i ordning matsalen (då det var där vi skulle vara) och sen åkte jag och mitt tjejgäng hem till mig och gjorde oss i ordning. Amanda hjälpte mig att bli fin i håret (all cred till henne!!), vi böt om till balklänningarna och satte på oss klackarna. Sedan blev vi hämtade av en limmo och åkte runt lite på stan innan vi åkte skolan. Vi kunde inte ha haft det mer tur med vädret om man säger så, strålande sol och överallt såg man glittrande balklänningar och nästan alla killar var uppklädda och hade kostym på sig vilket alltid är roligt att se!! Vi tog massa kort som ni ser åvan, och sen gick vi in och satte oss tillsammans med våra promdates haha. Jag gick med en då nära killkompis (dock inte Calle som ni ser på en av bilderna). Kvällen vart otroligt lyckad och när allt var slut tog vi klackarna i händerna och sprang hem till Elin (som bor granne med skolan haha). Där böt vi om och på kvällen umgicks vi med massa folk och hade det super trevligt. 

Eftersom att jag är största tidsoptimisten (haha och vet om det) så bestämde jag mig för att försöka bli klar så tidigt som möjligt med skor och balklänning. Köpte mina balskor på Bianco som låg på Vågen förut. Är fortfarande helt kär i dem, och det är väl anledningen till varför jag köpte dem från början; för jag visste att de skulle komma till användning senare och inte bara bli något som jag använde på balen. De kostade 550 kronor tror jag och är 12 cm höga (men det var inget jag tänkte på eftersom att platån var så hög). Dock skulle jag nog ha försökt att gått i dem så mycket som möjligt då jag inte var van med klackar. 

Efter många om och men hittade jag också min balklänning. Hade varit ute efter en helt annan typ innan men det slutade med den vänstra som ni ser på bilden. Av en slump hittade jag också en skolavslutningsklänning precis när jag beställt balklänningen vilket var så skönt. Tycker faktiskt att man kan ha samma klänning på bal och skolavslutning men tackade inte nej när mamma sa att vi kunde klicka hem den rosa. Tror att de gick på ungefär 800kr tillsammans och båda kommer från Nelly. ETT TIPS är att försöka köpa eller låna klänning så fort som möjligt, då de tar slut i storlekarna så himla fort så fort det börjar närma sig April och sen för att slippa vara "hon som köper likadan". Självklart är det inget fel med att göra det heller, men känner många som blev tjuriga pga det. Sen är det så skönt att vara den som är klar när alla andra stressar runt och oroar sig veckan innan om klänningen hinner komma fram eller inte. Nelly, Bubbleroom, Ellos, Asos, Sheinside är bra sidor om du vill beställa från nätet men självklart så är HM, Gina Tricot, Bikbok mm i affär alltid bra då man kan prova sig fram. Faktum är att jag tror att det var många tänkte att man bara "kunde" beställa från internet då man trodde att alla fina klänningar från butikerna på stan skulle vara "upptagna". Egentligen var det tvärt om, så det är också ett TIPS, titta i butikerna först! Hoppas något kanske fick lite hjälp med det här inlägget, kramis!

 

Grekland

Santorini, Grekland

Klarblått vatten, värme och världens finaste stad som är byggd på ett berg? Åh har hittat mitt drömresemål. Har aldrig varit i Grekland men efter att ha tittat lite närmare på Santorini så vet jag att jag verkligen måste åka dit och besöka staden någon gång. 

 

Bloggtips

Bild lånad från jannideler.devote.se

Tänkte tipsa er om lite bloggar som jag läser vardagligen. Börjar med tjejen som ni ser på bilden, Janni Deler som faktiskt är min favorit. Hon är tillsammans med skidåkaren Jon Olsson och därför får man många gånger följa med på olika resor som de gör hit och dit tillsammans. Väldigt inspirerande.

Bild lånad från pdotter.com

Twitter drottningen Ellinor. En väldigt nystartad och personlig blogg som jag tycker väldigt mycket om. Älskar att hon väljer att vara öppen och berätta om hur det egentligen är istället för att göra som många andra bloggare och gömma sig bakom bloggfasaden. 

Bild lånad från paulas.me

Och sen så klart en mamma-blogg. Paula skriver om sitt vardagliv med sambon Hugo Rosas och urgulliga dottern Molly. Mycket bilder och tycker det är så roligt att läsa och sen se hur deras vardag utvecklas när Molly blir större och större. Väldigt mysig blogg. 

Bilder lånade från amandaroseen.forme.se, fridaahansson.blogg.se & linncarolina.forme.se

Tre kompisbloggar tillslut då. Amanda, Frida & Linn är alla tre nära vänner till mig som driver en varsin blogg där de skriver om deras vardagsliv, delar bilder och tipsar om olika saker. Lovar att ni inte kommer att ångra er om ni klickar in er på någon av deras bloggar!!