julia wennerlund !

Kategori: interior.

min labyrinthylla

 

Fick en fråga var min labyrinthylla kommer ifrån och svaret på det är Bruka Design. Jag har storleken 80x80 och vad jag vet så går den att beställa på Brukas hemsida eller om du bor i Örebro hos återförsäljarna Nice eller CE. 

INSPO VARDAGSRUM

 

Labyrinthylla, Bruka Design // Small hand, Hay // Russel James, Fotografiska // Lampa, House Doctor // Kuddfodral, Bruka Design // Korg, Bloomingville // Matta, Mio // Lounge chair, Hay // Vas, House Doctor // Soffbord, Hay // Ekollonvas, Svenskt tenn

Collage gjort av mig. Om det är någonting som har blivit ett återkommande intresse för mig på senaste tiden så är det inredning. Pontus och jag håller ju på att gör i ordning lite i hans lägenhet, sedan har jag flyttat från mitt familjehem och snart kommer jag även ha en till bas att fixa med. Vilket gör att inredning blir ganska aktuellt, jag tror ni fattar. 

Här har jag plockat ihop lite fina grejer till ett dröm vardagsrum som går i färgerna vitt, svart och beige! Skulle verkligen inte tacka nej till något av dessa köp och speciellt inte bordet och stolen från Hay. Tycker de är riktigt stilrena och vackra. Dock ligger de lite utanför min prisklass som student men det är absolut någonting som jag kommer att spara ihop till inom en snar framtid. 

Upp