julia wennerlund !

Kategori: inspiration.

HOME INSPIRATION

Weheartit

Om det är någonting som jag verkligen längtar efter är det att flytta hemifrån. Att få sitt ha sitt egna kryp in och inreda det precis som jag själv vill. En dröm som jag gärna vill uppfylla senare i livet (känns ganska omöjligt att göra det så fort jag flyttar) är att bygga ett eget hus. Att få bestämma allt från golv till takpannor, belysning till kuddar i soffar och fönster till köksluckor. Vilken dröm att ha varenda detalj precis på sitt egna sätt? Åh. Ovan ser ni lite insperationsbilder som faller mig galet bra till smaken!

I WANT

Av mig. 

Lite blandade grejer som jag inte skulle tacka nej till nu i sommar. Tråkigt nog växer inte pengar ur mina fickor, annars hade jag införskaffat mig detta snarast!

 

Favorite sports wear

Nike // H&M

Skulle inte alls tacka nej till att vakna upp med allt detta i min garderob imorgonbitti. Finns verkligen inget bättre än att ha nya fräsha träningskläder!

Kappa

Zara.com

Har varit på jakt efter en kappa ett bra tag nu men inte hittat någon fin. Hade ju egentligen en påväg hem från Sheinside men det strulade och slutade med att den inte kom. Var iallfall inne en snabbis och kollade på Zara´s hemsida och hittade den här. Tänker klicka hem den ikväll efter träningen och sen är det bara att hoppas på att den passar!

3 Nelly favorites

Tre av mina favoriter som finns på Nelly just nu. Förhoppningsvis klickar jag hem klänningen inom en snar framtid! Den kommer vara så fin till bara bara ben. 

Spring clothes 2014

Av mig. 

Älskar vintern mer än allt. Att åka skidor i lössnö, sitta inne och mysa under filtar med varmchoklad, läsa böcker, ha stickade tröjor på sig osv men oj vad det skulle vara skönt med lite vår. Att kunna gå barbent tillslut med nya vårskor mot asfalt och slippa tretusenlager av kläder för att överhuvudtaget kunna ta sig från dörren till busshållsplatsen. Få lite fräknar och känna frisk luft istället för att gå runt med tråkiga förkyldningar. Ett par Vans är något jag tänker införskaffa mig iallafall, det är jag säker på. Skönt att få byta ut conversen ett tag. 

Hair color inspo

Alla bilder är tagna från google. 

Har planerat att ta mig iväg till frisören nu inom loppet av några veckor då min utväxt rent utsagt håller på att bli förjävlig. Min ursprungliga hårfärg är egentligen en blandning mellan kall ljusbrun och mörkmörk blond så det skulle vara skönt att faktiskt slippa hålla på att färga utväxten hela tiden samt att slippa den brunröda färgen som mitt hår får på sommaren när det solbleks. Här är iallafall tre ljusbruna färger som jag tycker är jätte fina!