julia wennerlund !

Kategori: inspiration.

Ski outfit

Av mig. 

Just nu ser det ut som att jag, Patrik, Glenn & Jonna kommer att boka en stuga till Sälen i Påsk. Troligen ska vi bo i Tandudalen men ingenting är helt bestämmt än! Här är iallafall lite härliga skidkläder som jag är sugen på!

Just nu

Av mig. 

Tycker det skulle vara så fint att ha en kappa till våren och här har ni 3 stycken från Sheinside som jag är lite sugen på, met den till höger faktiskt. Skulle dock vilja ha den modellen fast i en mer svart färg. Får se om jag beställer något ikväll helt enkelt. Tipsa gärna om ni har några andra sidor där man kan beställa fina kappor till rimligt pris, det skulle göra mig super glad!!

Three Books I Want To Read

Av mig. 

Om det är någonting som jag alltid har tyckt om så är det böcker. Älskar att förlora mig själv till en annan värld och bara låta orden styra ens tankar. Det var faktiskt riktigt längesen som jag läste någonting som jag tyckte om eller överhuvudtaget hade tid för att bara lägga mig i sängen och läsa. När jag gör någonting så vill jag gärna göra det fullt ut så jag är verkligen ingen långläsare. Sträckläser gärna och speciellt när jag vet att det finns fortsättningar, hatar att gå att vänta eller att dra ut på böcker bara för att fortsättningarna inte finns. 

Här är iallafall tre böcker som jag planerar att läsa. 50 Shades of Grey har jag hört ska vara riktigt bra men också svår att sluta läsa (vilket passar mig haha) och sen finns det ju uppföljare. Om att älska är Michaela Forni (Chefredaktör på Devotes) andra textsamling som innehåller 90 olika berättelser om kärlek. Har läst några utdrag från den på hennes blogg och tycker verkligen att den är så fin. Hon beskriver allt så himla klockrent och även om den inte direkt har någon handling utan mer som en diktsamling så skulle jag verkligen vilja ha ett exemplar hemma. Economista är skriven av Blondinbella , Isabella Löwengrip skrivit och den handlar om hur man styr över sin egen ekonomi på ett smart sätt, hur man blir en ekonomista. En väldigt lärorik bok tror jag och är sugen på att få lite Isabella-tänk i huvudet!