julia wennerlund !

Kategori: inspiration.

NIKE W AIR MAX THEA

Collage av moi

Alltså är så himla sugna på ett par sådanna. Behöver först och främst ett par bekväma skor till jobbet (vilket jag inte tvivlar en sekund på att de är!!) och att man dessutom kan ha dessa både till vardags och till gymmet känns ju inte fel. Utan tvekan vad jag kommer spendera min nästa lön på!

IF I HAD MONEY I WOULD BUY..

1. Kostymbyxor, Nelly// 2. Baker Watch, Marc by Marc Jacobs// Sänglampa, IKEA // Puder, Bare Mineral// Byxdress, Gina Tricot// Nike Free Run, Nike// Nattduksbord, IKEA// Stående spegel, IKEA

WANTIES

Collage av mig 

Någonting som jag verkigen skulle behöva inför sommaren är ett par nya skor och en bikini, men så hittade jag denna drop dead gorgeous klänning på HMs hemsida och föll pladask haha. Ska faktiskt till Marieberg imorgon med Frida så ska försöka att spana in den och förhoppningvis också ett par skor och en bikini som sagt!

PANTS

Av mig. 

På torsdag åker jag och mitt innebandylag ner till Göteborg för att spela cup eftersom att vi har långhelg och är lediga lite extra! Super kul tycker jag. Vi kommer troligen att få lite tid att strosa på stan där så har varit inne och kikat lite på några butikers hemsidor som vi inte har här i Örebro. Zara är ju favoriten så funderar på att lägga alla pengar där inne, och såg också att de hade fått in massa fina byxor!! Åh. Har tidigare bara köpt blusar och bara byxor när mina jeans gått sönder osv men på senaste tiden har det slagit om helt!! Är lite inne på den sista byxan ni ser i collaget, ljusa kostymbyxor eftersom att jag trivs så mycket i mina svarta från HM. 

KOSTYMBYXOR

 

Av mig

Om det är någonting som jag verkligen inte har varit förtjust i tidigare är det kostymbyxor. Men fan vad jag har ändrat mig, tycker att det kan vara hur snyggt som helst nu för tiden haha. De första är mina absoluta favoriter och hade min ekonomi tilllåtit ett köp hade jag deffinitivt köpt dem!