julia wennerlund !

Kategori: bought.

Lily and Rose

Örhängen / Lilly and Rose 

Titta vilka fina pärlor som kom till mig med posten igår. De är egentligen lite mer rosa i mitten än vad bilden visar och jag är så nöjd. Planerar att ha på mig dessa till Pontus bal i Juni.

Structured Twin Set

Q:// Varifrån kommer den rosa klänningen/tröjan du har på dig på bilderna? 

Det är en vit två sets "klänning" från Nelly! Super fin på verkligen och kostar runt 600kr. Kram!

New years dress

Slog mig att ni egentligen bara sett en kass mobilbild på min nyårsklänning, så här är lite bättre bilder. Himla fin med all spets tycker jag.

New year´s.

 

Klickade hem denna klänning idag iför nyår och ska bara hålla tummarna för att den passar samtidigt som skosidan är lite oklar. Är sugen på klackar men har absolut inte råd med att trampa snett två dagar innan distriktlags sm haha. Dessa står iallafall som ett öppet allternativ. Tavlan är förresten typ världens finaste och något jag kommer köpa så fort jag flyttar hemifrån (tyckte den förtjänade en plats i bilden haha).

 

 

Julklappar.

 

Vad julls önskar sig i julklapp i år, lite och enkelt. Poncho//Åhléns, Tekopp//Indiska, Googles//Oakley,  Airmax Thea//Nike, Daisy Dream//Marc Jacobs, Moroccanoil// Åhléns

Nytt

Detta var det som fick hänga med mig hem igår, inklusive en svart tunika som inte riktigt ville fastna på bild. 

JACKET

Klickade hem denna goding tidigare idag. Är i ganska stor nöd av en skidjacka och eftersom att jag och brudarna förhoppningsvis kommer att åka en tur till Sälen i vinter så kunde det inte bli lägligare än såhär! Åh ser verkligen fram emot vintern, åka skidor, snö överallt och framför allt julen. Finaste årstiden!

9 september

Två från idag

På lunchen idag hann jag, Anna, Frida & Benjamin upp på stan en liten stund och fick med mig detta hem. Almanacka nu när det börjas med inlämningar, mer jobb och saker som födelsedagar att hålla koll på, samt ett lite höstigare nagellack än de jag har nu! Annars slutar jag skolan väldigt sent på tisdagar men kompenserade upp det med att träffa Minna, Frida, Sanna & Elin en sväng på stan efter skolan för att äta lite tillsammans. Åt en bakadpotatis med curryröra på Paus och satt där ett bra tag och catchade upp lite. 

Nu har jag precis gosat ner mig i sängen i väntan på att Idol och Paradise ska börja och annars är jag glad för att jag imorgon ska göra mitt första träningspass på två veckor (!!). Kramar