julia wennerlund !

nyårsafton

 

Vid 16.30 sågs vi en bunt tjejer hemma hos Amanda för att börja tillaga middag. Medan tjejerna började med maten stack jag upp på hennes rum för att fixa det sista inför en bordslek men även klippa och klistra lite till "Årets" som Sanna och jag hade förberett. Till förrätt åt vi en skagen toast som verkligen var super god. Jag är egentligen inget superfan av räkor men denna gången smakade det faktiskt väldigt bra!

 

Och sen blev det huvudrätt. "Salmon Spinaci" som är en blandning av en laxpasta som Sanna bjöd på hemma hos henne förra året som blev en riktigt hit, och Amandas scampi spinaci som alltid går hem. Detta är min absoluta favorit-pasta, skulle kunna äta den i veckor. 

 

 

En print från Amandas snapchat på middagskorten! Kvällen innan satt jag hemma och kom på olika missions som vi under middagen skulle köra på. Din mission var personlig och tanken var att man under kvällen skulle försöka utspela sitt uppdrag så mycket som möjligt. På Amandas lapp stod det t.ex. att hon skulle smaka på sin bordsgrannes mat under kvällen, och på en annan skulle t.ex. alltid hålla med personen åt höger om sig. Måste säga att det blev riktigt kul när alla verkligen gav sig in och överdrev sitt mission, men lappen glömdes bort ganska enkelt under middagen då vi hade så himla mycket annat att prata om!

 

 

Sanna, jag och Elin någon gång under kvällen. Det bjöds även på efterrätt som bestod av en passionfrukts-cheesecake som Annie hade gjort (som tyvärr inte fastnade på bild) och sen blev det som sagt även en utdelning av "Årets" i form av medaljer. Runt 21 hämtade min mami mig i Lillån och körde mig till Pontus där han och hans killkompisar höll hus. Lite senare drog vi upp på stan och på tolvslaget pussades jag med min kille. Det blev en ganska tidig kväll för vår del men det gjorde mig inte så mycket, hade en super bra kväll. 

9 januari 2016 14:12 | julia. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas