julia wennerlund !

sen min födelsedag..

 

Obligatorisk bild från flygplansfönstret // Minnes monument för förintelsen // Kvällsmat på Vapiano

Hallå! Nu har det snart gått tre månader sen jag iallafall var lite aktiv här så tänkte bara berätta lite vad jag gjort sen dess! Efter min födelsedag hände det typ inget spännande förrns några veckor senare när jag åkte på businesstrip tillsammans med klassen (och att Pontus fyllde 20 förstås men hade ingen fin bild från det hehe). Vi åkte iallafall måndag till torsdag, vilket var lagom, och bodde på hostel väldigt centralt. 

Lite monument och liknande från Sachsen hausen 

Sen besökte vi även Sachsen hausen som var ett koncentrationsläger under förintelsen. Kändes mest overkligt att vara där och försöka föreställa sig vad som hade hänt..

Bakverk inne på KaDeWe // Två turiser // Fulsnygg kyrka (?) som kändes värd att fotografera

Sedan bestod dagarna i Berlin av mycket shopping, mat och annat flams med mina klassisar. De är bäst!

 

Hela gänget innan avfärd // Perfekta backar med solsken (OBS endast Lindvallen // God och glad kexchoklad

Två veckor efter sportlovet åkte jag till Sälen med Elin, Sanna, Frida, Rebecca och Amanda. Vi bodde i en stuga nära östra Tandådalen men åkte främst skidor i Lindvallen då det var där solen var haha. 

Delar av gänget // Jag och Amanda // Sanna och jag körde pjäxhopp

Utöver att åka skidor hade vi mycket myskvällar där vi bastade, gjorde massage, drack te/vin haha, spelade sällskapsspel och åt god mat! Sen var vi inte pensionärer hela resan utan gick på afterski och även ut på fredagskvällen!

 

Mat på Hälls // Min studentmössa // Frisörbesök

Utöver detta har jag även pluggat som en dåre under dessa tre månader, främst gymnasiearbete som jag skrev med Sanna. Det har verkligen varit sjukt jobbigt så vi har motiverat oss med "plugg-luncher" och liknande haha. Har dock varit en bra taktik! Fick även hem min studentmössa som är så himla fin någon gång och sedan har jag även varit hos frisören och fräschat upp håret. 

 

 

19 april 2016 18:21 | julia. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas