julia wennerlund !

VEM ÄR JULIA?

Det var ganska länge sedan jag presenterade mig själv här (nästan för att jag antar att ni redan har koll på det vid det här laget) men har fått nya följare på sistånde så tänkte göra det. Vem är då jag? Jag heter Julia Wennerlund är 18år gammal från Örebro. Går sista året på Thorén Business School där jag läser samhällsprogrammet. Umgås mycket med min pojkvän som jag har varit med i snart ett år! Vi håller tillsammans på att göra i ordning i hans lägenhet. Just nu har vi precis målat om i vardagsrummet och håller på att fixar med det! Annars hänger jag mycket med mina vänner, och kombinerar vardagen med träning då det får mig att må prima. Extrajobbar även som cafébiträde på Marieberg Galleria. 

Lite småfakta om mig;
Jag är en optimistisk (och en aning naiv) person som alltid försöker se det bästa i alla situationer.
Jag är en person som alltid somnar till filmer. 
Jag anser mig själv vara oerhört ambitiös och försöker alltid göra mitt bästa. 
Jag har en dille för avokado och kan äta det hur mycket som helst. 
Jag tycker att krig och katastrofer är väldigt intressant. 
Jag dricker väldigt mycket te. 
Jag tycker om att lyssna på andra människors problem och tror att det är det som jag vill jobba med i framtiden. 
Jag är feminist. 
Jag är en person som alltid frågar, även fast jag vet svaret. 
Jag klarar inte av att se min säng obäddad. 
Jag ser mycket på dokumäntärer och min favorit kanal är tv10. 
Jag är väldigt barnkär och om jag inte hade varit rädd för sprutor hade jag nog blivt barnmoska

TORSDAG

Bild från i helgen!

Idag har jag varit riktigt produktiv. Jag har varit i skolan och fått en hel del gjort. Jag har varit på stan och gjort några ärenden. Jag har damsugit/moppat/dammat och diskat i lägenheten. Jag har lagat mat och matlådor till Pontus. Jag har fixat en liten överraskning för att göra honom lite extra glad. Jag har börjat läsa igenom en retorik uppgift så att allt sitter till nästa vecka. Och snart ska jag avsluta det hela med att åkta till gymmet och köra ett riktigt slitpass där. Ska bli så skönt! 

Funderar förresten på att göra om lite här. Har börjat tröttna på designen och känner att jag har lite mer att ge er än den nivån på jag är på just nu! Ska börja planera mina inlägg lite bättre och börja variera dem lite. Hoppas ni gillart! Ha det så bra, kram

UPPSKATTNING

För lite mer än en vecka sedan kom jag hem till lägenheten och överraskades av detta av världens finaste kille! Rosor, choklad, ljus på golvet och massage. Är så tacksam!

LÖRDAG

Just nu

Hej! Just nu ligger jag nerbäddad i sängen, kollar på dokumentärprogram och äter naturgodis och dricker cola. Igår gick jag först i skolan, var på möte med en rådgivare med Frida och Lollo för vårt UF-företag och sedan hos min frisör! Vi la i lite slingor, tog bort utväxten, klippte lite och la i en kallare toning. Är super nöjd! Får se om det kommer upp någon bild på det senare. Efter frisören åkte jag hem och gjorde mig i ordning för att sedan åka hem till Emma och föra med henne och Frida! Sedan mötte vi upp Pontus och hans tjejkompis på stan och drog till Ritz där Zara Larsson spelade lite senare! Där träffade vi också mycket annat folk och runt stängning cyklade jag och Pontus hem till honom där vi sov. En riktigt kul utekväll med bra avslut!

Cyklade hem för ungefär en timma sen och nu är planen att bara ligga kvar här och ta det lugnt hela dagen. Super slapp dag, och utanför regnar det vilket gör det ännu mysigare! Senare kommer Pontus hit efter jobbet och vi ska äta pizza med min mamma! Hoppas allt är bra med er, kram!