julia wennerlund !

MÅNDAG

 

Denna goding har jag hängt med i helgen. Pontus och jag åkte nämligen upp till Dalarna och hans familj för att umgås och vila ut lite. Så himla gött att komma iväg lite och slippa alla måsten. Vi hann iallafall med att leka med killen på bilden, äta middagar med hans föräldrar, filmkvällar, några åkturer till Avesta samt en prommenad i skogen. En väldigt mysig helg med andra ord. Vi åkte hem igår morse för att fira min fina mamma som fyllde år. Gav henne lite presenter samt åkte till ica och handlade fikabröd. Vid 12.30 hade jag samling inför match och befann mig i Västerås fram till 17.30. Pontus kom hit på kvällen och sov här. 

Idag har jag varit på praktiken och nu ligger jag hemma och kollar på tv. Nu är jag iallafall hemma och ska faktiskt sätta på ett avsnitt av Greys. Det var väldigt längesen. Har kokat upp lite te och tänt lite ljus också. Kram

 

 

Pontus.

 

Bild på Pontus och mig från gårdagen! Igår firade vi alltså vårt första år tillsammans. Med tankte på hur nära vi är varandra känns ett år så oerhört kort, att det är omöjligt att bygga upp en sådan relation på så kort tid. Samtidigt kan jag känna att vi ständigt upplever nya saker tillsammans vilket bevisar motsatsen. Pontus har gjort oerhört mycket för mig. Jag har helt ärligt haft väldigt mycket med mig själv det senaste året. Haft perioder där jag har varit otroligt stressad, perioder där jag varit utmattad och perioder där ett gammalt förhållande fortfarande satt käppar i hjulet för mig. Det har varit det jobbigaste året i hela mitt liv och det år där jag allra minst har kunnat ge bort en del av mig till en annan människa. Trots mina personliga motgångar har han stått kvar vid min sida. Han är den som håller om mig om nätterna, hjälper mig att steg för steg ta mig tillbaka och den som bär mig på axlarna hem från krogen när mina fötter värker av klackarna. Pontus står mig allra närmast. Aldrig har någonsin har något satt mig i fokus eller prioriterat mig som han gör. Jag är Pontus första val i alla lägen och han visar det för mig varje dag. 
   Som par är vi oerhört olika på många plan. Jag är pedantisk, optimistisk och för närvarandet ganska känslokall och Pontus rena motsattsen. Han är kärleksful, pessimist i de flesta lägen och ganska rörig. Men vi kompleterar varandra. Vi delar samma åsikter och har samma framtidsvision. Vi skrattar åt samma saker, och gråter i kapp på biosalongen. Han har fått mig att våga igen, att lita till 100% på en annan människa. För det kommer jag alltid vara hon tacksam. De nästkommande åren är det min tur att skämma bort honom så som han förtjänar. Älskar honom mer än någonting annat. 

TID

 

Så här såg det ut hos mig igår! På dagen köpte jag med mig denna bok, tid av Alex och Sigge. Har hört mycket bra om den så ska bli så spännande att läsa! Har ju ganska stora problem med att inte göra någonting, att liksom bara ta det lugnt. Jag har ju helst så många bollar i luften som möjligt, men efter ett konversation med en person som är lik mig på väldigt många sett förstår jag att jag inte kan fortsätta så. För mitt eget välmående. Tror iallafall att denna kommer ge mig en anledning till att varva ner. Till kvällen tränade jag innebandy men var på något sett 1 timme för tidig? Hur konstigt som helst haha.. Passade på att åka till plantagen (tant) och köpa denna fina växt till mitt rum, samt lite gott till kvällen. 

Idag har vi varit på UF kick-off med klassen istället för praktik. Det bjöds på lite föreläsningar och pepp inför vårt uf-företagande det kommande året! Ganska intressant faktiskt. Efter det lunchade jag med Pontus på stan, och mötte upp min bror för att köpa present till min mami som fyller på söndag. Imorgon firar Pontus och jag ett år tillsammans så blir inte så aktivit här. Kram!

SÖNDAG

 

Bild från när bästa Linn fyllde 19 för en månad sedan och bjöd på kalas god mat! Hej kära ni. Denna vecka har gått riktigt fort, kanske för att jag är på praktik och ständigt lär mig nya saker och samlar på mig nya erfarenheter, eller så har den bara gått fort utan anledning. I torsdags kväll träffade jag tjejerna, och i fredags gick vi ut på Ritz. Igår jobbade jag på Marieberg från 12-18 och sen åkte jag till Pontus. Vi gjorde hemmagjord pizza, kollade på Yes man med Jim Carrey och tog det lugnt. En riktigt mysig kväll med andra ord, är glad över att ha honom i min närhet <3 

Sa ifrån mig jobb idag av lite olika anledningar och planerna är därför att hänga i sängen hela dagen. Vid lunch ska jag dock gå en prommenad med Sanna. Kram!