julia wennerlund !

STELLA

 

Åh förra veckan var jag hemma hos min kusin och hängde med denna goding. Finaste tjejen! Har haft fullt upp de senaste veckorna med jobb, skola, vänner och pojkvän så hinner inte riktigt med detta. Hoppas ni har lite förståelse. Nu är jag även frisk (nästan) så jag har börjat träna igen. Det får mig verkligen att må så bra!

Idag har jag varit i skolan en stund på morgonen, sedan tagit en välbehövlig powenap och fixat med lite UF grejer. Vi får våra kalendrar nu på måndag så det är mycket som måste förberedas! Snart ska jag åka i väg och träna, och efter det sover jag hos Pontus. Imorgon vankas finbesök av mina gamla klasskompisar här hemma. 

ALWAYS BE KINDER..

 

Visst är denna en fin reminder? Att du alltid ska bete dig snällare än du känner dig. Någonting som jag själv måste försöka tänka lite mer på i min vardag. Idag har jag iallafall varit i skolan en sväng. En ganska bra skoldag med favoritämnen och så. Känner mig fortfarande hängig dock, så efter skolan har egentligen bytt om till myskläder och kollat på tv hela eftermiddagen. Så himla segt att vara sådär småsjuk länge! Hoppas på att jag kommer iväg imorgon. 

TJEJMIDDAG

 

Såhär såg det ut när jag och resten av gänget var hemma hos Elin och åt middag i lördags! Vi åt en super god kycklingpasta och till efterrätt hade Sanna gjort en Red Velvet tårta som även den var perf. Kom dit runt 19, direkt efter jobbet, och stannade där till 00.30. Väldigt mysig kväll!

GREEN FELLOW

 

Idag är jag tillbaka i skolan efter fyra veckors praktik och höstlov. Kändes ganska skönt faktiskt, har saknat min klass! Lunchade sedan med min faster på Green Fellow. Maten där är verkligen så fräsch och god! Mums. Väldigt kul att träffa henne också, det betyder mycket. Ikväll ska jag förhoppningsvis träna, men det beror lite på hur jag mår. Kram!

NUTRI COLOR CREAM 931

 

Detta var hårbomben jag köpte i förra veckan! Färgen 931 är "light beige" och jag har hunnit använda den två gånger nu sen jag köpte den. Tycker att den tonade ner mina gula toner i håret mycket, det som tidigare såg onaturligt ut ser mycket bättre ut nu men önskar att den var liiiite mörkare... Vill att färgen ska smälta ihop bättre med min utväxt, så kommer få köpa en mörkare färg till det. Och ja Sanna, här har du ditt "vad var det du sa"!

Upp