julia wennerlund !

PÅSKLOV

Tre från när släkten var ute och åt. Lillebror och mina kusiner, min mat samt min kusin

Hej! Blev ett glapp här (igen) sen förra gången, men vi kör ändå. Såhär såg det ut när vi firade min farfar förra tisdagen. Sen dess har det snart gått en vecka och jag har hunnit tagit påsklov. I fredags firade vi det (och Isabell som har tagit körkort!) med att gå ut. I lördags jobbade jag, och igår pluggade jag först med Sanna och sen hängde vi med tjejgänget. Tanken var att vi skulle köpa mat på Ica och laga middag hos Rebecca men det slutade med att hämtmat från Mc Donalds. Åkte sedan hem till Bex där vi hängde hela kvällen. Blev dock en liten roadtrip till Mc Donalds och Max på kvällen, och jag passade på att hämta upp Pontus. 

Vi sov här inatt och runt lunch åkte jag och hämtade honom på stan, för att sedan plocka upp Sanna och åka till Ica. Det är tydligen extra pris på lösgodis (haha) vilket vi tog vara på. Nu i eftermiddag har vi bara kollat på Game of Thrones. En skönare söndag med andra ord! Kram

 

Måndag

Två favorit bilder på mina favoriter. 

Kom aldrig iväg på fest i fredags på grund av min rygg, så Pontus kom hit istället och vi kollade på Let´s dance med familjen. På lördagen gick vi upp skapligt tidigt för att köra hem till hans föräldrar i Dalarna och stannade där under dagen. Träffade delar av Pontus familj, åt pizza och bara tog det lugnt hemma hos honom. Tror vi var hemma runt 19 och sedan spelade vi sällskapsspel hela kvällen med min bror och hans flickvän. Igår jobbade jag 12-18 och sov hos Pontus. 

Ligger just nu i sängen och håller på att skriva klart ett arbete i svenska. Har himla mycket att göra i skolan nu när det snart är lov så försöker ligga i fas. Ska hämta Pontus från träningen snart och sen spendar vi kvällen här med Game of Thrones. Imorgon väntar en lång skoldag och på kvällen ska vi gå ut och äta med släkten och fira min morfar som fyllt 75!

 

FREDAG

Collage från weheartit. 

Var i skolan en snabbis imorse men gick hem efter min första lektion då mitt ryggont har kommit tillbaka. Åkte iallafall hem till Pontus och spenderade hela min eftermiddag där kollandes på Game of Thrones. Pappa hämtade mig runt 16 och vi åkte upp stan för att byta in min mobil (då min gamla gått helt i kras tyvärr). Fick en helt ny (heja försäkring!!) och efter det hämtade jag upp Sanna en snabbis för att åka till ICA. Nu ska jag dra i mig lite käk och sedan åka till Amanda för att möta upp tjejerna och sedan vankas fest. Kram!

TORSDAG

Pajasbild från när man var lite brunare och fräschare. 

Slutade skolan idag redan vid 12.40 då vi endast har en lektion på torsdagar, så passade på att gå till gymmet för att köra bål. Gick därefter några ärenden på stan och hämtade bland annat ut min Summerburst biljett vilket gjorde det hela lite mer verkligt. Var sedan på coachtiden för att plugga matte och kom väl hem någon gång runt 16.30. Har duschat, druckit lite te och ska fortsätta på en uppgift som ska lämnas in imorgon. Till kvällen åker jag till Pontus för att sova där, kram!

KÖRKORT!

Tre bilder från i  fredags. 

I onsdags var som sagt jag och Sanna i Stockholm för att lyssna på massa föreläsningar om fonder och aktier. Var himla intressant faktiskt och även om jag önskar att jag hade lite mer kunskap om området innan vi åkte dit så lärde jag mig massor. Lyckad tur helt enkelt! På torsdagen gick vi endast en lektion i skolan, jag fifflade med ett teoriprov i smyg och i fredags stod det klart att jag har KÖRKORT! Så himla sjukt och obeskrivbart så att det finns inte! Tog det strax innan lunch och efter det agerade jag taxi hela dagen, åkte fram och tillbaka med vänner och till Marieberg med Pontus som bjöd mig på lunch. Bästa. På kvällen befann jag mig hos Elin med henne, Annie, Dina, Amanda och Frida och på kvällen gick vi ut. Jobbade även förra söndagen. 

Denna vecka har jag mest tagit det lugnt. Fokuserat lite på plugg då det är rätt mycket nu innan vi går på lov, kört bil och kommit igång med träningen igen. I måndags tränade jag innebandy, och igår befann jag mig först i Karslundsspåret med Sanna, Majken och Lisa för att springa grusgropen och till kvällen åkte jag in till stan för att köra ett mördar benpass med Kami. Kan knappt gå idag. På kvällen sov Pontus och jag här precis som alla kvällar denna vecka. 

Livstecken

En ovisad bild från min födelsedag. 

Slängde om lite med designen här, tyckte den blev lite vårigare med lite ljusare färger. Hoppas ni gillar den! Blir allt för sällan som jag skriver här nu, men har verkligen fullt upp med allt. Har dock spelat min sista seriematch för i år så kommer bli lite mindre tid som går åt åt det men även när jag kan lägga det där förbaskade körkorts tramset åt sidan. Ser fram emot det. Mitt i allt detta har även familjen och jag bestämt oss för att flytta från vårt hus i Lillån för en radhus övervåning/lägenhet i Rynningeåsen. Har lite blandade känslor angående detta men förhoppningsvis slutar allt bra!

Ska slänga ihop lite mat till min kille som är på väg hit från sin träning och imorgon kommer jag befinna mig i Stockholm tillsammans med Sanna. Vi ska tillsammans med några andra elever på skolan gå på en massa föreläsningar i Globen om Fonder och Aktier vilket ska bli himla intressant. Kommer vara borta hela dagen så mer av mig hör ni på torsdag. Kram!

Helgen

Fredagens mat. 

Så här gott såg det ut och smakade i Fredags när jag, Frida, Rebecca, Amanda och Linn var hemma hos Amanda. Efter en kort skoldag sågs vi, åkte och handlade lite plock och åt det framför permiären av Let´s Dance. Himla gott och nästan lite för enkelt var det! Runt 23 tog jag bussen hem till Pontus för att sova där, och fick skjuts hem dagen där på runt lunch av hans föräldrar. Spelade match i Mellringe och till kvällen kom Pontus över och vi kollade på Mello med mis padres. Igår pluggade jag en hel del och idag har vi studiedag! Väldigt skönt, så nu har jag precis ätit frukost och resten av dagen ska jag bara ta det lugnt samt invänta träningen ikväll! Kram

 

Upp