julia wennerlund !

8a

Är inte bara min brors födelsedag utan vår också. 8 månader har jag fått vara med denna stiliga kille

7 maj

Mitt nattduksbord just nu

Drog med mig Sanna till Ikea i tisdags för att köpa lite saker till mitt rum, och mycket hittade vi! Kom hem med ett nytt nattduksbord samt lampa (som ni ser på bilden), en matta, en byrå, en taklampa och en spegel! Var knappt så att vi fick med oss allt hem haha. Väl hemma hjälpte Sanna mig att sätta upp några av sakerna och idag två dagar senare har jag faktiskt fått upp allt förutom spegeln. Himla tacksam för all hjälp, känns lite mer bebott nu! Har även fått en ny familjemedlem då min kusin har fått barn efter en tids väntan (!), och igår släppte en stor klump från mina och Pontus axlar då vi åkte till Vingåker och köpte kostym till honom. 

Idag är det inget mindre än min lillebrors födelsedag och han fyller hela 17år min plutt. Så vi har firat honom lite efter skolan men annars har vi bara tagit det lugnt vilket är skönt. Nu kollar vi på hockey-vm här hemma och jag ska sätta igång med en spanskauppgift som ska vara inlämnad nästa vecka samt titta på ett par tavlor att beställa till mitt rum! Kram

Göteborg cup

Från cupen 

Och då var jag hemma från min troligtvis allra sista cup, eller rättar sagt i söndags kom vi hem. Har haft ett par jätte härliga dagar tillsammans med mitt toppen gäng och vi har spelat ett par matcher (som tyvärr inte ledde vidare till slutspel (men vi var glada ändå då vi spelade i damserien), tittat på andra lillåmatcher, sovit på luftmadrass och allt annat som cup innebär. Sen att vi har varit i Sveriges bästa stad gör ju inte saken värre! Nu ser dess värre ut som att detta är slutet för oss alla, vi lägger klubban på hyllan vilket river i hjärtat. Några av oss har spenderat 3-4h i veckan tillsammans i 6års tid och jag vet inte riktigt hur jag ska fylla upp det tomrummet nu. Är så tacksam iallafall att jag har träffat dessa tjejer och för allt de har gett mig dessa år.