julia wennerlund !

PROM

Min fina balklänning // Runt lunch åkte jag till Frida som fixade mitt hår såhääär fint!! // Jag all dressed up innan vi åkte till stan. 

 

Jag, Pontus och EP åkte till Södra Station där limmon hämtade oss tillsammans med de andra.

 

Vi åkte runt i ungefär en timme innan vi tillslut stannde vid slottet där våra vänner och familjer väntade. All cred till er för korten, bästa <3 Efter detta gick vi vidare till Elit Hotell för att äta middag och på kvällen befann vi oss på Frimis! 

Lite bilder från Pontus bal, orkade inte slänga upp alla jag har då det tar sådan tid så ni får säkert se resterande senare. Tack till dig älskling för att jag fick gå med dig!!

 

MIDSOMMAR OCH ANNAT

Två första från midsommar och den sista bilden är tagen igår! 

Hej hurrni! Senaste veckan har jag hunnit göra en hel del saker, bland annat blivit bjuden på minigolfdate av min babe och firat midsommar. Först på dagen hängde jag och Pontus hemma hos mig då vi varit ensamma hemma hela helgen, gjorde i ordning mat inför kvällen och sedan åkte vi iväg till Pontus kompis för att käka mat och ha det trevligt med några andra killar! Där var vi till ungefär 21 då vi åkte vidare till Ebba, Oscars flickvän, för att fira henne då hon fyllde 18 dagen därpå! Hade en super kul kväll. 

Vi sov hemma hos Pontus och dagen där på var vi ganska sega haha och rörde oss inte ur sängen på några timmar. På eftermiddagen kom iallafall Pontus mamma och pappa med faster och hennes man för att hämta Pontus soffa då vi ska byta ut den. Igår kollade vi mest prisonbreak, sökte lite jobb till P och sedan träffade jag också Fellan, Perry och Sanna en stund! Love them. Idag har vi hämtat den nya soffan till lägis och sen var jag på Mio med mami. Hittade lite fint som förhoppningsvis köps efter löning!

STUDENTEN

Jag och familjen gick först till Slottet på studenten för att se när Grillska sprang ut. Här är min kusin Ludvig med min morbror som blev den första att springa ut!

Efter Ludde hittade jag den här baben. 

Min finaste student! Efter att jag umgåtts med Pontus och hans familj sprang jag vidare mot Thorén..

 

.. och såg dessa skönheter! Dina, Linn, Annie och Amanda!

My lovely friends. 

Efter att vi fått hälsa på dessa gick jag, Frida, Sanna, Elin, Becca och Emma till Järntorget för att se våra studenter på flaken. Där stod vi i någon timme innan jag åkte hem till Pontus på hans mottagning. Senare bar det även av till Linn, till Amanda och till mina kusiner som var sista anhalten. Är så himla stolt över er alla och tacksam över att jag kunde få vara en del av er dag! 

 

 

 

Update

Dagen efter balen var jag och familjen och firade min kuss Jossan som fyllt 18 // På söndagen jobbade jag, och möttes sedan av choklad, trisslotter och mat av min babe eftersom att vi firade 8 månader. Bästa <3 // På måndagen firade vi Annie i förskott, det bjöds på super god mat och vi var nöjda och glada 

 

Det blev onsdag och kvällen innan skolavslutningen hängde jag med tjejerna hos Elin // Här är vi på skolavslutningen (-Frida som jag var tvungen att klippa bort för att bilden skulle få plats) // Runt lunch drog jag och några klassmates och handlade mat, och när allt var klart såg det ut såhär på min tallrik

 

Vi spelade lite kubb, körde irländskjulafton och roade oss // Hela gänget // Jag och babe Lolls

 

Runt 19 befann jag mig på Mingla för att äta middag med Sanna, Frida, Emma och Becca // Och en tjuvkik på mitt hjärta igår på studenten

8 juni

Pontus och jag i fredags 

Tänkte bara slänga in en bild från balen och säga att jag lever! Ska lägga upp lite fler bilder i ett annat inlägg och uppdatera er om vad jag har gjort i veckan, men det blir senare! Kram

Tisdag

Jag och Stella igår

Hej darls. Har haft fullt upp i helgen som vanligt.. I fredags var tjejerna här för tacomys vilket var välbehövligt. Vi hämtade även hem min balklänning från skräddaren som har sytt upp den och det blev så bra! Är jätte nöjd. Jobbade lördagen och på kvällen gick jag ut med Pontus, hans kompisar och sen Maja som är tillsammans med en av killarna. Vi blev inte ute så länge på grund av olika saker men hade det kul under kvällen iallafall! På söndagen vankades det mer jobb och Pontus och jag  sov hos honom på kvällen. Igår gick jag i skolan i en timme och sen jobbade jag från 14-20. Pontus kom hit och vi sökte lite jobb till honom samt kollade på Game of Thrones innan vi somnade. Juste! Gosade med denna goding innan jobbet också, min kusins dotter Stella!

Idag har jag varit en snabbis på Marieberg med Pontus och sen kom tjejerna hit för att prata lite om resan vi ska göra i sommar. Passade på att åka till Ica innan jag körde hem Frida för att köpa lite gott till kvällen och nu väntar det mys vid tvn med la familla. Kram!

Upp