julia wennerlund !

TISDAG

Lite bilder som beskriver mina senaste veckor;

För två helger sen var jag och Pontus i Dalarna och hängde med hans familj, tog det lugnt och gick ut på olika krogar i trakten. Världens mysigaste helg! Vi åkte torsdag-söndag och på söndag eftermiddag började vi att måla om i hallen så fort vi kommit hem. 

Som på onsdagen blev helt klar, efter en sväng till Västerås där vi gick loss på Ikea och andra inredningsbutiker dagen innan. Vi är båda super nöjda med resultatet, skillnaden är enorm! Passade även på att träffa mina tjejer ute i Amandas sommarstuga på onsdagen för ett break. Vi solade, rodde lite båt och åt jordgubbar. 

På torsdagen passade jag på att springa ned till Ica för att köpa frukost medan Pontus fortfarande låg och drog sig i sängen, vilket resulterade i bilden över! Bra ballkong häng. Efter frullen gick vi och solade i en park i närheten och runt 17.00 åkte vi till Lillån för att fira min morbror som fyllt 53 haha. Där är vi alla. 

Torsdagen slutade inte hos min morbror utan jag och Pontus körde upp till Fagersta igen för att umgås med hela hans familj men också för att fira Billy, Pontus systerson. Vi hann även spela en runda minigolf (som jag vann hehe), sola och bada samt gå ut på Hamn Krogen. På lördagen efter Billys kalas åkte vi hem till Örebro och jag nästan direkt hem till Lolls för att fira att hon har fyllt 18! Finaste vännen. Gick ut en snabbis på kvällen men blev en ganska tidig kväll för min del. 

Jobbade hela söndagen men på kvällen satte jag och tjejerna oss i tre bilar för att köra till Katrinelund och äta på Sjökrogen! Det var verkligen så gott och en sån bra stund med mina tjejer, nu innan vi alla splittras för semestrar på olika håll. Igår jobbade jag också och på kvällen fixade Pontus och jag lite plockmat som ägde. Idag firar vi 9 månader tillsammans så runt 19 gick vi till Fratelli för att käka. Tog världens godaste pizza typ, med parma, ruccola och parmesan och Pontus någon med kyckling på. När vi ätit klart gick vi vidare till SF för att se på Jurassic World som var över mina förväntningar. Riktigt bra datenight med min babe! 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas