julia wennerlund !

Födelsedagshelgen

Birthdaygirl i torsdags. Hej hurrni! Har stått tomt här ett tag då jag fyllt år och haft fullt upp med det! I torsdags såg jag ut som på bilden ovan, vaknade till falsksång och frukost på sängen, gick i skolan och skrev en artikel hela dagen tillsammans med Lollo (då vi hade tema dag) och bjöd på glass bara för att man brukade göra det som liten när man fyllt år. På eftermiddagen åkte Pontus och jag hem till mig för att fixa det sista innan släkten skulle komma. Runt 17.00 började de ramla in och hade en jätte trevlig kväll, har verkligen världens bästa släkt! 

Pontus sov kvar här då jag endast hade en lektion igår vid 13.50. Åkte upp till banken för att fixa lite saker med mitt kort nu när jag fyllt 18, gick till Ringströms för att göra min nya (!!!) klocka mindre och köpte sedan med lite mat från Rosalis och åkte till Pontus. Efter lektionen åkte jag hem för att fixa det sista inför att tjejerna skulle komma över och runt 18.30 var de här! Tog lite bilder igår så ska slänga upp dem här lite senare. På kvällen åkte vi vidare till stan för att gå på krogen och gick hem med Pontus lite innan stängning. Detta är iallafall vad jag har haft för mig de senaste dagarna, har verkligen haft en super helg och är så jäkla lyckligt lottad över att få ha så fina människor i min omgivning! 

Fick en fråga vart min kappa är ifrån (som jag har på mig på bilden) och den är från Zara! Dock köpt på mellandagsrean så vet inte riktigt om den finns kvar. Kram!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas