julia wennerlund !

november

 

Tänkte snabbspola de viktigaste händelserna från november och visa er vad jag hade för mig då, kolla nedan!!

 

 

Om jag inte minns helt fel så bjöd jag hem mina gamla klasskompisar från högstadiet andra helgen i november, Elin, Sanna, Rebecca, Felicia och Minna. Det är inte så jätte ofta som vi ses allihopa så detta hade vi planerat in långt i förväg haha. Vi åkte och köpte mat och lagade ceasarsallad här och sedan så kollade vi lite bilder från högstadiet som Fellan hade med sig! Himla mysig kväll.

 

Veckan efter kom äntligen mitt UF företags kalendrar, och vi var så glada! Vi hade nojat ett ganska bra tag över hur väl kalendrarna skulle sälja eller inte men det fick vi svar på ganska snabbt. Samma vecka sålde vi slut på hela lagret och nu i december tog vi emot vår andra order! Totalt har vi sålt ca 80st kalendrar, vilket är så sjukt! Vi är bästa teamet!

 

Helgen samma vecka var även den fullspäckad. Först och främst var jag på fredagen bjuden på 18års middag med utgång hos Sanna! Ovan ser ni bara ett smakprov på vad som bjöds på, fanns verkligen ingenting att klaga på eller något som saknade. Magen är alltid belåten när Sanna bjuder! En twinpic på mig och Fellan som lyckades slå samma pose samtidigt haha. 

 

Min allra finaste bästis, vad skulle jag göra utan dig? Har längtat efter din dag lika mycket som jag längtade efter min egen och nu är du äntligen 18! På söndagen, när vi hade repat oss lite åkte jag tidigt iväg på morgonen för att hämta upp de andra tjejerna och åka till Stockholm och Mall of Scandinavia! Det var så himla övermäktigt haha men himla bra shopping.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas