julia wennerlund !

MAGALUF

Vi flög ned till Mallorca på fredagen och dessa bilder är tagna på lördagen! Efter en sen utgång på fredagskvällen drog vi oss upp på morgonen till stranden. Köpte lite madrasser, chips och cola (hehe) och låg vid havet hela dagen ungefär. // Bild nummer två ser ni alla bruttor på balkongen! Där hängde vi väldigt mycket, chillade, spelade kort och gjorde oss i ordning inför kvällarna. // Och sen en bild på mig och Sanna!

Utsikten från balkongen! // På söndagen hade vi köpt biljetter till ett stort poolparty på ett hotell i närheten! Det var ganska fett faktiskt

Ännu mer strandbilder! På tisdagen hängde vi där igen. Hyrde trampbåt gjorde vi bland annat (ni ser ju hur fint vattnet var!). Ni ser ju vilka babe-vänner jag har också ;)

På tisdagskvällen gick vi runt och kollade lite vid en strandprommenad i närheten där det var super fint, (inte direkt som bargatan vi hängde på andra kvällar). Vi gick till en affär iallafall och köpte med oss lite gott och sedan var vi hemma på kvällen! Detta blev dock en av mina sista "upplevelser" haha för på kvällen blev jag sjuk..

När jag vaknade på onsdagsmorgonen var hade jag feber mm så låg på hotellrummet hela dagen och pratade med Pontus som gjorde mig sällskap via facetime. På torsdagen mådde jag inte bättre men på kvällen orkade jag hänga med och käka en avskedsmiddag. Åt en suuuuper god pestopasta efter två dagar utan mat haha! 

Hade verkligen en super bra vecka med mina fina vänner, kommer minnas den länge <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas