julia wennerlund !

Mitt påsklov

På lovets tisdag hängde jag med denna tjej på stan. Vi fikade hos Amanda och Rebecca, köpte lite nödvändigheter samt åkte till Lager 157 // Lunchade hemma hos Rebecca med Sanna på onsdagen // Torsdag morgon var vi ett tjejgäng på Fröken Brogrens veranda och åt frukost, vilket var oerhört gott 

På torsdags eftermiddagen hängde jag med Sanna. Vi åkte till Maxi, gjorde påskägg, käkade frukt och kollade på Berg och Meltzer i Europa. En bra torsdag // På fredagen åkte jag och Pontus hem till hans syster och hennes familj i Fagersta och blev bjudna på påskmat. 

Jobbade lördag-söndag och åt påskmat även på lördagen då en liten del av släkten var här. Annars har min vecka varit ganska så lugn. Vårt nya schema i skolan är allt annat än jobbigt och njuter av sovmornar. I onsdags eftermiddag stod Sanna och jag i kiosken på ÖSKs säsongspremiär mot Göteborg men annars har det varit en lugn vecka. Gjorde mitt första träningspass idag på lite mer än en månad (pga min rygg) med Frida vilket glädjer mig lite extra. Har precis städat klart mitt rum och nu ligger jag i sängen och kollar på Vardagspuls. Tycker programmet är så mysigt! Ikväll kommer Pontus hit och planen är att äta mat och kolla på min lillebrors innebandymatch lite senare. Imorgon väntar jobb för min del. Ha en mysig fredagskväll!

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas