julia wennerlund !

9 september

Två från idag

På lunchen idag hann jag, Anna, Frida & Benjamin upp på stan en liten stund och fick med mig detta hem. Almanacka nu när det börjas med inlämningar, mer jobb och saker som födelsedagar att hålla koll på, samt ett lite höstigare nagellack än de jag har nu! Annars slutar jag skolan väldigt sent på tisdagar men kompenserade upp det med att träffa Minna, Frida, Sanna & Elin en sväng på stan efter skolan för att äta lite tillsammans. Åt en bakadpotatis med curryröra på Paus och satt där ett bra tag och catchade upp lite. 

Nu har jag precis gosat ner mig i sängen i väntan på att Idol och Paradise ska börja och annars är jag glad för att jag imorgon ska göra mitt första träningspass på två veckor (!!). Kramar

6 september

Jag igår innan vi åkte till Linn

Kom precis hem ifrån att ha cyklat fram och tillbaka till kiosken för att lämna en plånbok till Glenn och nu kollar jag lite på Taken ifrån sängen. Har haft en jävligt seg natt med inte alls så mycket sömn som jag önskat och utöver det jobbat 12-18 så är helt slut nu. En liten glädjeskjutare är dock att jag hann spontanshoppa lite innan jobbet i förmiddags och fick med mig lite fina saker hem. Får visa dem imorgon! Imorgon väntar mer jobb för min del och sen en sådär bra seg söndagskväll. Kram!

FANTASTIC 5.

Rebecca, Sanna, Födelsedagsbarnet, Jag & Amanda 

Ikväll har det inte varit en vanlig kväll utan världens bästa Linns kväll! I onsdags fyllde pinglan 18år och det passade vi på bilden samt ett stort gäng tjejer till på att fira henne idag. Tyvärr så har vi inte åldern inne än så fick inte hänga med vidare på kvällsäventyr och en krogendebut men vi blev bjudna på fin mat och hade det jätte mysigt hemma hos Linn. Grattis igen hjärtat! Utöver detta ska jag bara slänga in att detta är mina allra allra bästa tjejer. Vi har hängt ihop i 6år nu och vi har så många fina år framför oss tillsammans. Finns inga människor jag värdesätter så mycket som er. 

HAJK

Skolfoto i onsdags // Lunch på Green Fellow // Linnea & Jullan redo för hajk // Bästa klassen

Hej hurrni! Har haft fullt upp hela veckan med skolfoto i onsdags och sen i torsdags morse har vi varit iväg typ till Nora för att paddla kanot och sova i tält med båda samklasserna! Första dagen paddlade vi 9km och krånglade förbi en fors genom att bära upp kanoterna på land och på en skogsslinga haha, så när vi kom fram var vi alla ganska tjuriga och trötta. Slog iallafall upp tälten, grillade och satt vid brasan och sjung på kvällen vilket var myisigt innan vi gick och la oss. Det var verkligen varit svin kallt hela natten med klarade mig bra! Imorse gick vi upp tidigt, åt frukost och sen paddlade vi 4km innan vi tog bussen hem. Var verkligen längesedan jag kände mig så ofräsch som jag gjorde då haha så duschade lite snabbt och sen sov jag i 4 timmar. Känns iallafall skönt att ha detta gjort och inse vilken himla bra klass man har.

2 september

Jull idag 

Måste först och främst säga tack för att ni tittar in här trots att det inte skrivs något, det är fint! Sen vi hördes för någon vecka sen har jag hunnit träna en hel del på gym, med laget samt en bräddträff, gått en hel skolvecka, myst med Rebecca och Frida i lördagskväll, slingat håret ganska mycket ljusare samt dragit på mig nån hemsk förkyldning som typ tar över min kropp vilken dag som helst. Utöver det så är jag så himla lycklig just nu och ett levande bevis på att allt vänder med lite hjälp från stöttande vänner och sympatier från fel håll. Hoppas allt är bra med er, kram!