julia wennerlund !

22 september

Standard höstbild från förra veckan. 

Har precis virat in mig i massa filtar, gjort en kopp te, tagit en alvedon och överlevt bland den segaste måndagen sen vi började skolan. Missförstå mig inte, tycker det är jätte mysigt med höst, varma kläder och att faktiskt kunna ligga inne hela dagar utan att känna ångest men dessa förkyldningar suger livet ur mig haha. Har dragit på mig något skit nu under helgen när jag jobbat vilket egentligen inte är så konstigt när man träffar så mycket människor hela tiden. 

Annars har jag faktiskt bara tagit det lugnt i helgen. Jobbat som sagt, var hemma hos Becca i fredagskväll med henne, Frida & Sanna för att kolla Idol. I lördagskväll var Frida här (och även om kvällen inte blev som vi planerat hade vi det mysigt ändå), och igår efter jobbet kom Pontus hit en sväng vilket var en ganska så bra avslutning på veckan. I eftermiddag väntar träning och imorgon har vi studiedag (!) som inte kunde komma längligare. Ska spendera den hemma i sängen med massa plugg som jag inte har tagit tag i än. 

OCH JUSTE! Idag fyller en utav mina närmaste vänner 18år, bästa Amanda! På fredag ska vi fira henne lite extra. Grattis gumman!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas