julia wennerlund !

Lite deeptalk.

"Hej du är så himla bra på att skriva och skriver så kloka saker ang kärlek. Skulle du kunna svara på min kommentar i ett inlägg. När vet man att det är dags att faktiskt göra slut? Är det när tilliten har försvunnit? är sannorlikheten stor att tilliten kommer tillbaka? är det när man är osäker på att man faktiskt är den enda, enda i hans tankar? När vet man... du är så himla stark kram." 

Först och främst tack, blir jätte smickrad. Går väl även att tillägga att jag inte är någon expert på någonting, utan endast kan relatera från egna erfarenheter osv men som jag svarade på komentaren tidigare så kan jag självklart göra ett försök även fast jag inte riktigt vet hela historien. När vet man? Ärligt så tror jag att du vet detta bättre än vad jag gör. Jag visste allt för länge vad som skulle komma att hända men blundade för min situation. Men jag visste, jag visste hela tiden att det var det som min magkänsla sa och samma sak som jag ständigt förnekade. Du vet, att även om du så är den tålmodigaste personen på denna jord så kommer du veta när gränsen är nådd och glaset har runnit över. När du inte kan ta mer. Kanske är det i ditt fall att någon annan kommit lite för nära in på eller bara känslan av att du inte litar på honom längre som räcker. 

Ta upp det med honom, steg ett. Han kanske inte har någon aning om det du känner samt inte alls stämmer in på ditt påstående? Om inte, eller rättare sagt om du redan gjort detta och inget förändras så får du väl själv överväga situationen, vad som är lämpligast för dig. Sedan beror det väl också på hur högt du prioriterar tillit, hur värdefullt du anser att det är i en relation. Jag själv hade aldrig stannat hos någon jag inte litade på till 100% och jag tror att det är viktigt att inte glömma bort sitt egna värde. Varför skulle du som har allt vilja vara med någon som inte endast ser dig, tänker på dig eller vill vara med bara dig? Glöm inte det, för det finns ingen relation som man kan värdesätta så högt som framför sitt egna värde. Då förtjänar han inte din tillit. Hoppas det här har hjälpt dig någorlunda, du vet bäst själv. Kram

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas