julia wennerlund !

Paolos

Gårdagens kvällsmat. Efter att ha gjort klart vårat dansprojekt i skolan igår mötte jag och Frida upp Sanna för att gå vidare till Paolos. Åt denna goding ovanför, Tricolore och även någon liten bit till efterrätt. Satt där från fyra till strax innan åtta och bara pratade massa samt åt. Så himla skönt att bara ta det lugnt och som sagt prata om massa skit. Efter Paolos tog jag bussen till Pontus och var där en stund innan jag åkte hem. 

Sitter och jobbar på en psykologiuppgift just nu i skolan och har bara affärsjuridik kvar innan vi slutar. Ska upp på stan en sväng sen med Frida för att hitta en present till Anna (som har fyllt 18år i veckan!) då vi ska dit senare ikväll för att fira henne. Efter det ska jag och Pontus gå på permieren på Instellar, som verkar väldigt bra. Imorgon väntar även jobb för mig så det är ungefär så som min lördag kommer att se ut! Kram

Today

Kass bild från idag. Har varit i skolan en sväng idag och eftersom att vi har hälsotema (och att skolans internet inte fungerar) har vi gått på prommenad imorse samt varit på en föreläsning. Föreläsningen levde faktiskt upp till mina höga förväntningar och tycker att det är ganska fascinerande att en 60årig dam kan trollbinda så många elever. Går iallafall där ifrån med en annan syn på livet. Efter föreläsningen gick jag och Frida till gymmet där vi hängde lite med Madde och Paula. Blev ett ganska så lugnt armpass vilket är ganska så okej ändå. 

Har precis lagat lite mat som jag ska försöka få i mig innan baba och jag åker vidare till Kumla för distrikslagsträning. Sista träningen innan uttagningen nu så hoppas på att kunna prestera tillräckligt. Imorgon väntar ännu en grå skoldag men dock också ett besök på Paolos med Frida och Sanna. Hoppas ni får en fin onsdagskväll!

4 november

Gammal bild på två favoriter. Denna dag blev då inte alls som jag hade planerat. Har varit hemma från skolan för att jag har haft ont i magen hela natten men även då imorse när jag vaknade. Hade egentligen tänkt att vara i skolan (och slutat ungefär nu) och sedan gått till gymmet och kört ett mördarpass med Frida. Får hoppas på att allt är bättre imorgon istället. Har annars roat mig med teoriprov samt lite psykologi plugg och nu tittar jag på någon fin serie hihi. 

Strunt

Jag är väldigt optimistisk. Tror alltid att jag har mer tid på mig än vad jag egentligen har (vilket är anledningen till varför jag är kass på att hålla tider), tänker för många gånger att "allting löser sig" och tror ofta generellt lite för gott om människor. 

Jag hatar att misslyckas. Vilket troligen är anledningen till varför jag försöker att göra allt så bra som jag möjligen kan, även om det inte alltid är nödvändigt. 

Jag är ganska kräsen gällande mat. Min kost består till mesta del av barnrätter vilket är lite synd. Önskar att tyckte om skaldjur, olika typer av ostar, oliver, starkare såser osv men det gör jag inte.. Förhopningsvis lär jag mig. 

Att inte kunna få barn är min värsta farhåga. Barn är det absolut bästa jag vet och att inte kunna få egna barn av olika anledningar skulle kunna vara bland det värsta som kan hända mig. 

Jag bryr mig mindre och mindre. Har väl egentligen att göra med att man växer upp, men vad andra tycker och tänker om mig kvittar så länge jag känner att någonting är rätt för mig. Kan gälla helt olika saker, men det är så skönt att ha fått den insikten. 

Jag känner för mycket och har inget mellanläge. Antingen allt eller inget, har svårt för att hålla någonting inne. 

Jag vill resa efter studenten. Men om jag vet vilken utbildning jag vill välja tidigt kommer jag att plugga så fort som möjligt. Allra helst i Göteborg, för att det är välrdens bästa stad. 

Jag är ofta oseriös. Tycker att allt är lite roligare så 

 

 

Helgen

Lördagens mys med Lollo & Frajd. Sitter just nu i skolan och har engelska lektion. Slutar om ungefär en timme och ska då åka dirket till körskolan för körlektion och sedan hem för att träna. Inte roligaste dagen men produktiv. I lördags var jag som jag tidigare nämnde hemma hos Lollo med Frida för att ha lördagsmys och kolla in hur Lollo bor nu när hon har flyttat! Lägenheten var verkligen jätte fin och hade en väldigt bra kväll med dessa tjejer, helt klart mina favoriter! I söndags jobbade jag och umgicks en stund med Pontus. Kram!

Halloween

Tre från igår. Började gårdagen med ett gympass och mötte sedan upp tjejerna på stan för att försöka hitta något enkelt att ha på oss till kvällen. Efter många timmars letande och velande (haha..) fick vi med oss diverse saker och som ni ser på bilden var vi poliser, pumpa, tärnor och prinsessa. Vid 18 gick vi över till Amanda för att äta mat tillsammans vilket som vanligt var hur gott som helst och senare fram mot 22 tog vi bussen in till stan för fest. Vi hade skit kul som vanligt hihi och vid slutet av kvällen cyklade Pontus och jag hit för att sova. 

Idag har vi bara tagit det lugnt och spenderat halva dagen i sängen. Han åkte för en liten stund sen bara och nu ska jag göra mig i ordning för att träffa Lollo och Frida för myskväll. Hoppas ni också har haft en killer-halloween!