julia wennerlund !

Frågor om förhållanden.

När går gränsen vid otrohet? Tycker man kan tolka otrohet på olika sett, fysiskt och psykiskt. Allt beroende på situation, tidigare erfarenheter mm.

Är du romantisk? Mjo det skulle jag nog säga. Försöker iallafall

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Tycker det är så himla fel att sätta upp en idealbild då det aldrig riktigt blir som man tänkt sig. Men saker som jag prioriterar högt är att man kan skratta tillsammans, ärlighet och omtänksamhet.

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Mina negativa sidor är väl att jag är ganska så intensiv, lite för dramatisk och svartsjuk pga tidigare erfarenheter. De bättre egenskaperna (haha) är nog att jag är lättsint och enkel samt lyssnar mycket.

Vad är viktigt i ett förhållande? Att man finner lösningar på problem som kommer upp och vågar prata med varandra. Annars att man har jävligt roligt tillsammans och tycker om varandra mycket.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Standard.

Har du lekt med någons känslor? Nej det skulle jag inte påstå att jag har.

Hur länge höll ditt längsta förhållande? 3,5år 

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Är i ett förhållande nu och trivs väldigt bra med honom, med oss. Så nej jag skulle inte välja bort det, är väl generellt en förhållande tjej om man får kategorisera det så.

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Oj vet inte riktigt haha. Runt 30 tror jag, de träffades ganska så sent!

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? När jag är pansionär och har hittat mannen i mitt liv, fine.

Hatar du ditt ex? Nej nej har ingenting imot honom.

När du vill ha någon, vad gör du? Haha, då visar man intresse på ett eller annat sätt.  

Om mannen i ditt liv skulle vara otrogen, vad skulle du göra då? Tappa all respekt och tillit för denna människa, anser att det skulle vara det största sveket. Hur man löser situationen senare är en annan femma men har man sumpat det har man sumpat det.

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Ne jag vet inte. Har varit ganska emot sådant tidigare, tänkt att det mesta slutar i skillsmässa och att man inte skall behöva en ring på fingret för att bevisa sin kärlek för någon. Men tycker att cermonin utöver detta är väldigt fin och det skapar många fördelar mm, så är mer positiv nu än tidigare.

Vill du ha barn? Ja det vill jag, typ en hel innebandyfemma.

Blir du lätt kär? När det är rätt så går det fort men sedan skall det vara rätt också.  

Vad faller du för? Charm, humor och killar med brunt hår hihi.

Hur viktigt är det att man har samma intressen? Att ha samma eller liknande intressen som sin partner förenklar alltid ett förhållande men anser att det är viktigt att man får sin egna tid att göra annat och att kunna komma ifrån varandra och glädjas åt det. Så skulle inte säga att det är viktigt, utan viktigare att man har liknande värderingar och åsikter.

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Tycker att man gör som man vill helt enkelt, inte svårare än så. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas