julia wennerlund !

BLANDADE TANKAR

Är upprörd över det som drabbade svensk fotboll igår. Fotboll är kärlek och det som skedde utanför planen borde inte ha fått hända, det är hat och huliganism att ta livet av en annan människa. Det är inte fotboll. 

Tycker också att det är pinsamt att vi idrottsmän inte stöttar och berömmer varandras prestationer mer. Vi borde glädjas åt de andra lagens lycka istället för att ständingt trycka ner varandra och dra det eviga tjatet om "vem som är bäst" sett till olika prestationer. Är iallafall stolt över att det inte är någon av våra tjejer som slänger ut sig det på twitter och att vi går med huvudet högt utan att placera oss super högt i serietabellen.

Framtidsångesten krymper närmare och närmare i och med de individuellavalen som ska vara inne på Torsdag. Skulle göra allt för att slippa lägga till matten men med de framtidsplaner som jag någonstans har gjort upp i mitt huvud behöver jag den behörigheten som matten ger sen på universitetet. Funderar också att lägga till kurser som jag pratade om i ett annat inlägg men kommer då tvingas ställas mellan att välja efter behörighet till universitetet eller något som jag tycker är intressant. 

Önskar att personliga bloggar uppmärksammades mer. Att de någon dag kommer att konkurera ut dessa typiska modebloggare som inte förmedlar så mycket mer än de senaste trenderna och inspiration.  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas