julia wennerlund !

6 SAKER OM MIG

1. Jag är en sucker för frukost 

Frukost är och kommer alltid att vara mitt favoritmål på dagen. Är verkligen inte en sån männsika som kan hoppa över frukosten för att det inte är gott osv, utan detta är ett måste hihi. Smooties, baguetter, grönsaker, yoghurt, flingor, musli, nötter, frukt, juice, mjölk osv osv. Finns inget godare! 

2. Jag har ett litet födelsemärke på min överläpp 

Har faktiskt inget annat födelsemärke än det. Dock syns det inte alls lika mycket nu som det gjorde när jag var yngre. 

3. Jag tycker att sprutor är extremt obehagligt 

Sprutor har som sagt aldrig riktigt varit min grej. Mår dåligt bara över att tänka på det och har tyvärr en vana att svimma när jag tar dem haha #fjolljullan

4. Jag har aldrig kollat klart på en hel serie

Sanningen är att jag har nästan aldrig tid att kolla på serier vilket är anledningen till varför jag inte följer någon just nu eller att jag någonsin har kollat klart på en hel. Tittade på Grey´s Anatomy förut och det är väl det ungefär.. 

5. Jag är väldigt sällskapssjuk 

Är sällskapssjuk och tycker inte riktigt om att vara själv (vilket kan vara en utav anledningarna till att jag är översocial..). Helst ska det vara fullt om människor runt om mig och hela tiden hända saker!

6. Jag blir väldigt arg när folk säger imot feminism 

Självklart har alla människor rätt till att tycka och tänka som dem vill men jag har nästan svårt att tollerera när folk säger att feminism inte behövs i dagens samhälle haha. Tycker att det är en lika stor självklarhet att vårat samhälle ska vara jämställt som att rasism inte borde existera.

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas