julia wennerlund !

27 mars

Takeaway från Green Fellow 

Idag har jag sett en riktigt seg film på spanskan, varit i tybblelundshallen och haft friidrott med klassen och våran parallelklass. Efter idrotten åkte jag och Frida och tog oss igenom ben- och rumppass på Njoy innan vi gick förbi Green Fellow och köpte med en takeaway sallad till mig då vi skulle sitta och lyssna på massa information sen i matsalen. Den handlade om våra individuella val och inriktningar som vi ska välja till tvåan och trean. 

Kan säga att jag egenltigen bara blev ännu mer förvirrad över det. Är nästan 100% säker på att jag ska gå Ledarskap som inriktning då jag tycker att det verkar mest intressant och tror att jag kommer ha mest användning av det. Får också lägga till två kurser som individuellaval och då har mina tankar nästan alltid varit att ta något som jag tycker verkar kul men just nu känns det ganska omöjligt. För att komma åt som mycket meritpoäng som möjligt vill jag välja Engelska 7, och då har jag en kurs kvar. Vi ju inte matte i trean om man går cmp, och om jag väljer till det skulle det göra att jag får behörighet till ekonomiintriktade kurser senare på Universitetet (vilket jag verkligen vill ha). Dock får jag dras med matten i ett år extra då så velar lite..

Ska börja på mitt nationella tal i svenska nu och sen bara ta det lugnt hela kvällen! Vad kul förresten att ni är så många som har tittat in här idag, hoppas ni fortsätter hihi. Kram!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas