julia wennerlund !

ALBATROS DRESS

Av mig 

I fredags slog det mig att jag inte riktigt hade någon koll på vad jag skulle ha på Puttes student så klickade in på Nelly och hittade denna!! Hur enkel fin är den inte? Möljigt att denna även används på skolavsluntingen hihi. 

LATEST

Min fina snart nyblivne student, inte långt kvar!! // Lite kvällskäk igår // Jullan // Fin utsikt från Elin & Johans brygga

Igår satt jag i skolan från 08.30-13-15 och skrev nationellaprov i matte. Verkligen supersegt och tyvärr ganska svårt också.. Efter skolan hämtade Putte mig med bilen och sen åkte vi iväg till Vingåkers Factory Outlett för att leta efter en kostym osv till hans student. Efter lite letande hittade vi kostym, näsduk, slips, skärp samt skor och kom hem relativt nöjda! Var tvungen att be om några foton också eftersom att man inte riktigt vet hur mycket sånt det kommer att bli på själva studenten. 

Åt lite käk och efter det cyklade jag och Lisa till Hovsta för att träffa Elin, Malin, Carro, Stina & Johanna! Vi planerade egentligen att åka till lången och ta årets första dopp men slutade med roadtrip till Elins sommarstuga i Nora där våra bröder samt deras kompisar var. Väl framme var de inte där så vi passade på att skoja lite med dem genom att riva runt på deras grejer, ta deras värdesaker, flytta på mopeder och försöka få det att se ut som att det hade varit inbrott haha. Gömde oss sedan när dem kom och filmade deras panik hihi. Elin och jag var omtyckta systrar efter det. Blev även i slängd i superkallt vatten och tog årets första dopp! Rolig och spontan kväll helt enkelt!

22:52

Två bilder från förra sommarn (sammanbitna jullan på sista bilden)

Mina senaste dagar har spenderats framför datorn och råpluggat på min historiauppsatts om Andra Världskriget. Satt hela dagen igår och idag har jag tragglat med källkritik men nu är den äntligen inne!! Kan verkligen inte beskriva glädjen jag känner nu haha. Utöver det då? Jo har fått ett gött besked om att jag har sommarjobb i år igen som innebandyledare! Alltså hur kul? Kan verkligen inte bli gladare hihi. Skolan börjar att tunna ut också, allt fler lektioner går bort och plugget blir allt mindre och mindre. Det tackar vi för! Nu några avsnitt av Grey's Anatomy!

SNAPSHOTS

Officiell övningskörningsbild på ratten // I fredags märkte man verkligen hur fint och grönt det är på stan!! // Grill maestrorna Jonna & Alex i fredags // Alexandra och Mathilda

 

Lördagens kvällsmat tillsammans med mina gamla klasskompisar // Lite efterrätt i form av marängswish // Jullans senaste på instagram // Plugg hos Frida innan spinning & cx

LÖRDAG

Min frukost 

Alltså åh vad gårdagen var bra! Fint häng och grillat hemma hos Glenn innan vi åkte vidare upp mot stan och jag träffade Frida. Vi mötte upp Carl, Henning och Wille och gick sedan gemensamt till en hemmafest och träffade folk. Ganska lyckat med andra ord. Var hemma strax efter två typ och somnade på direkten. 

Idag då? Än så länge har jag bara hunnit äta frukost som bestod av jordgubbar (som jag fick med mig hem igår) och mjölk men det är en ganska go start på dagen. Tänkte gå ut och lägga mig i solen en sväng medans mamma och pappa grillar lite lunch och senare ska jag träffa mina gamla klassisar! Bästa tjejgänget någonsin. Vi ska iallafall åka och handla lite, äta gott och sen sova hemma hos Elin. Blir nog huuur bra som helst! Massa kramar till er. 

15 maj

Två från mitt rum 

Åh har verkligen haft en sån skön dag idag, bara tagit det lungt och gjort lagom ansträngande saker haha. Vaknade strax innan halv elva brevid mitt hjärta och åt sen frukost ute i solen. Hjälpte till att städa huset och sen åkte vi en kortis till Patrik för att hämta lite grejer. Senare åkte jag och pappa vidare på distiktlagsträning och körde lite lungt då jag faktiskt känner mig mycket bättre! Skulle verkligen vara drömmen att bli frisk nu när det börjar bli lite varmare. 

Imorgon väntar en ganska seg skoldag, går till 15.00.. Efter det ska jag göra lite ärenden på stan och sen på kvällen ska jag och Patrik fira två gemensamma kompisar, Glenn och Matilda som har fyllt/fyller 19 år! Blir säkert toppen. Planen är också att träffa Frida sen när de går ut, så ser ut att bli en väligt bra kväll!

8 om Julia

Jullan för några dagar sen

1. Jag ÄLSKAR filmer/böcker som handlar om det övernaturliga,"jorden går under", mord, naturkatastrofer eller andra missära livsöden haha. Har sett lite reklam om att Godzilla hade premiär idag och det är väl en ganska typisk "julia film". Vill se den snarast!

2. Jag pratar ofta om mig själv i tredjeperson, "Jullan fixar", "Ne nu är Jullan..." osv. Haha såg nu att jag skrivit "Jullan för några dagar sen" under bilden också. 

3. En av mina högsta drömmar i livet är att skaffa hund. 

4. Om jag fick arbeta med vad jag som helst skulle jag vilja bli psykolog. Fastighetsägare eller bröllopsplanerare toppar också högt på den listan. 

5. Jag vet vart jag står politiskt sett och vet också där med vad jag skulle rösta på om jag fick rösta i årets val (vuxenpoäng).

6. Jag har sällan pengar över i slutet på månaden. Skulle inte säga att detta beror på att jag slösar, men har ofta en plan sedan månader tillbaka på vad jag ska lägga pengar på vilket betyder att pengarna oftast går dit och tar slut haha. 

7. Jag saknar mitt mörkbruna hår väldigt mycket men ska ändå slinga det ljusare en gång till innan skolavslutningen.

8. Har fått höra att mina skämt ofta är långsökta samt torra haha 

14 maj

Hittade denna goding i ett album förut. Dem ser ju fruktansvärt goda ut och skulle inte tacka nej till Belgiska Våfflor nu haha!

Hej godingar! Började skolan idag med två stycken nationella prov i engelska som kändes helt okej (och bara för att jag säger detta nu kommer mitt provresultat gå och fanders sen), och efter lunch hade vi bara naturkunskap vilket var helt okej. Var hemma vid 13.30 ungefär, gosade lite med Patrik, bakade kladdkaka, hjälpte Putte att sy en sak tll hans kavaj (väldigt imponerad av att syslöjdskunskaperna sitter i även fast det aldrig var min grej) och lite senare åkte jag även och handlade med papi samt övningskörde i en timme ungefär. Så himla kul nu när allting äntligen börjar sätta sig (har haft sååå svårt med att göra olika rörelser med mina fötter - hej taktlösa jullan!) och man kan börja köra lite påriktigt. 

Imorgon stannar jag hemma från skolan då jag är krasslig och ändå inte kan vara med och delta på idrottslektionen. Får se vad dagen har att erbjuda istället. Kram!

12 maj

Just nu 

Har haft en ganska onödig men kul dag i skolan i form av pappersbåts vinking, teater på naturkunskapen och ett härligt resultat i läsförståelse svenska nationella. Legday på gymmet sen med Frida och Amanda och nu ligger jag hemma i sängen efter lite mat i magen och en dusch. Ska bara ta det lugnt resten av kvällen då jag känner mig ännu sämre än igår samt lite annat som spökar i huvudet. Förhoppningsvis kanske jag tar tag i min uppsatts om Andra Världskriget. Kram!!