julia wennerlund !

JAG OCH MIN BROR

 

Jag och lillebror förra skolavslutningen, lagom glada! 

Q/Hej! Tycker om diiin blogg såå himlans mycket, superbra verkligen! :) Jo..du nämner din bror ofta och att ni är nära. Vad heter han? ålder? Skola, gymnasiet? fritid? eran relation m.m? Skulle vara spännande! Skulle även vara roligt om du gör ett sådant inlägg om din pojkvän, familj och dina närmaste vänner ifall det självklart är okej för dem! :D Bamse kramar!

A/ Först och främst, jätte gulligt att du gillar min blogg och tack så hemskt mycket!! Vill nog egenligen inte ta upp min familj så mycket mer än att jag har två kickass föräldrar och som sagt en lillebror, Oskar som jag står väldigt nära. Det skiljer lite mer än ett år mellan oss men sett till år så är han född 98 och jag 97 och det är väl anledningen till varför vi står varandra så nära då vi näst intill har växt upp (och om inte uppfostrats mer som tvillingar än som syskon). Vi har alltid varit tajta och gjort det mesta tillsammans, knappt bråkat under hela vår uppväxt och haft så jävla kul haha (vilket kanske beror på att vi har samma intressen). Är väldigt glad över att han fortfarande vill umgås med mig hehe trots att vi är lite äldre, att jag har någon att äta nattmackor och snacka skit med och någon att skratta tillsammans med så att magen krampar. Även om jag alltid kommer vara bigsister som ser efter honom och rättar honom när han gör fel och han min lillebror så är han en av de som står mig allra allra närmast och min bästavän. 

Får se hur jag gör med kommande inlägg om vänner och Patrik osv. Men annars skit kul med lite frågor om ni undrar annat så är det bara att skriva i kommentarsfältet här nedan eller i andra inlägg!

26 maj 2014 23:48 | julia. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas