julia wennerlund !

22 juni

Just nu 

Har spenderat min långhelg uppe i värmland som jag nämnde tidigare tillsammans med min släkt. Midsommarfirande & vattenskoter åkning har stått på schemat vilket har varit hur kul som helst. Bilder på det kommer upp snart! Nu är vi iallfall hemma i Örebro och jag ligger i sängen och tittar på lite tv. Har lyckats dragit på mig en rejäl förkyldning från när vi åkte vattenskoter (blåste hur mycket som helst på sjön och vattnet var inte precis varmt) samt fått problem med en körtel i käken (PING jullan; gå till vårdcentralen imorgon) så kurerar mig med en god smootie som jag gjorde nyss!

JUST ORDERED

Av mig 

Detta är på väg hem till mig just nu! Både klänning och bikini från Nelly.se. Förhoppningsvis får jag allt innan midsommar

18 juni

Några av mina småkillar igår 

Har verkligen varit helt upptagen med att sommarjobba samt sova de senaste dagarna, dessa ungar tar all energi som de kan haha! Det fungerar iallafall väldigt bra och har tillsammans med Ludwig & Betty den yngsta gruppen som är mellan 6-9 år haha. Vi spelar innebandy om dagarna, kör dunken i skogen, varvar med lite fotboll på fotbollsplanerna, äter, har vattenkrig och springer runt. Utan att överdriva så kan jag säga att jag har det bästa sommarjobbet. 

Just nu kollar jag på Spanien-Chile och hoppas på att få se en total vändning då jag hejar på Spanien. Var nämligen nere i Spanien förra VM när de vann vilket var en så himla häftig upplevelse och om Spanien går till final i år igen (haha inte för att oddsen ser så bra ut just nu) så har vi precis kommit ner till huset. En favorit i repris skulle inte sitta fel! Imorgon jobbar jag sista dagen för denna vecka (turneringsdagen) och sen på kvällen beger vi oss förhoppningsvis mot Värmland för att fira midsommar med min släkt på fredag. Kram!

15 juni

Jag på Patriks student 

Åh vilken bra helg jag har haft hurrni! Firade som sagt Patriks student i fredags vilket var guld. Han liksom många andra var så himla glad och stämningen under hela dagen var underbar. Var först på hans utspring på Tullängskolan och såg han och hans bror springa ut tillsammans med hans familj samt pappa och Oskar. När de sen åkte iväg på flaket åkte vi vidare hem till Patrik med mamma för att gå på deras studentmotagning. Dock så hann varken Patrik eller Johan att komma hem förens vi hade åkt (då jag var tvungen att åka tidigare för att hinna till Stockholm innan konserten började). Var lite ledsen över det faktiskt, men det är sånt som händer. 

Konserten var förutom alla tjejer i åldern 10-14 som stångades med sina armbågar, svettades på mig och hade sitt hår överallt helt okej! Tyckte deras förra konsert var mycket bättre men vi hade bra mycket bättre platser i år. Annars så jobbade jag igår mellan 12-15 och idag mellan 12-18 på Marieberg så är ganska så slut. Imorgon väntar dock sommarjobb som innebandylärare åt små barn så det blir inte bättre än så. Nu ska jag sova, kram!

SKOLAVSLUTNING

Hela gänget när vi åt lunch // Kubbturneringen (som mitt lag vann med 3-0 haha) // Anna, Frida, Alva & Linnea i hammocken // Vi lite senare på kvällen // Jull & Frajd 

Hade en hemskt rolig skolavslutning igår. Dagen började på Club 700 med alla ettor och tvåor på Thorén, där det var lite prisutdelningar, nomineringar och uppträndanden. Sa hejdå till våra älskade mentorer som ska sluta och sen begav vi oss ett stort tjejgäng hem till Klara med lite lunch från Java. Där hängde vi sen ett tag, spelade kubb, åt och så innan vi drog vidare! Riktigt värd kväll med mina brudar. 

Blir nog ingen mer uppdatering för idag. Först nalkas det ett utspring på Tullängskolan och sen studentmotagning hemma hos min pojkvän. Vid 16 drar jag mig in mot stan igen för att åka med Elin, Sanna & Minna till One Direction! Känner på mig redan nu att detta kommer bli en galet bra dag!

STUDENTPRESENT

Studentpresenter till mitt hjärta

Var faktiskt i skolan en sväng (för första gången på ett bra tag haha) och hade två lektioner. En där vi i klassen sa hejdå till våra båda klassföreståndare som ska sluta och en "idrottslektion" där vi bara rundade av kursen med betygssnack! Mellan dessa lektioner stack Frida och jag upp på stan för att fixa studentpresent till Patrik, som TAR STUDENTEN PÅ FREDAG?! Alltså hur sjukt? Inte för att vara sentimental men känns som att det var igår han slutade 9an. Förhoppningsvis blir han glad över presenterna!! Kan tillägga att Putte inte kommer att läsa detta. 

Annars kom jag precis hem från polisen där Oskar och jag var och tog nya pass och nu skall jag snart äta tänkte jag. Ikväll åker jag nog över till Patrik och hjälper honom att förbereda inför hans studentmottagning och imorgon vankas skolavslutning!

FYRA BILDER

 

Efter att ha övningskört till fysträningen, tränat och packat med mig lite grejer så åkte jag, Frida och Anna på en spontanare till Annas sommarstuga i Smögern! Sov där över natten, åt massa god mat och snacks som vi köpt med, doppade oss i vattnet en sväng, solade och hade det jätte mysigt! Åkte hem på kvällen där på (alltså igår) och bara tog det lugnt på kvällen framför en dokumentär på tv om David Beckham!