julia wennerlund !

IF I HAD MONEY I WOULD BUY..

1. Kostymbyxor, Nelly// 2. Baker Watch, Marc by Marc Jacobs// Sänglampa, IKEA // Puder, Bare Mineral// Byxdress, Gina Tricot// Nike Free Run, Nike// Nattduksbord, IKEA// Stående spegel, IKEA

30 juni

Bild från i fredags 

Hej hurrni! Allt bra? Jag har som sagt haft fullt upp med jobb sen i lördags (varav jag har en jobbdag kvar imorgon), därav min dåliga uppdatering. Står iallafall dag ut och dag in i kassa och gör frozen yoghurt tills jag nästan går under känns det som haha, men snart så! I fredags var jag som sagt på IKEA och Marieberg en sväng med Sanna och Frida. Köpte inget speciellt med fick med mig lite finare galjar hem samt två böcker som jag tänkte ha och läsa i Spanien. På kvällen hängde jag kvar med dessa tjejer men hemma hos Elin! Vi gjorde egna kycklingwraps som vi åt. Senare kom även Rebecca och Amanda en sväng från Kolmården. 

Annars är jag lite extra glad över att min pojkvän har kommit hem från Bråvalla och att det (tyvärr) är så dåligt väder nu när jag jobbar haha. Allt känns lite enklare då! Hoppas ni har haft en bra helg!

27 juni

Gårdagens frukost 

Passade på att göra frukost på sängen till mig själv igår! Blev det ni ser på bilden, bärsmoothie, grönsaker, blåbärsdryck, välnötsbröd och lite kalaspuffar med mjölk som toppen på det haha. Annars tog jag det välidgt lugnt igår. Var hemma en sväng hos Sanna på kvällen, drack chai te, pratade och tittade på Sommar med Ernst haha. Väldigt mysigt faktiskt. På kvällen övningskörde jag en sväng också med Pappa. 

När det är lite sämre väder ute (som idag) finns det enligt mig två allernativ att göra haha. Alternativ 1. är att ligga kvar i sängen hela dagen, gosa och se på en bra film och Alternativ 2. är utan tvekan att åka till IKEA! Putte är i Norrköping på Bråvalla så alternativ 1 går bort ganska drastiskt, så idag ska jag, Sanna & Frida åka en sväng till IKEA och strosa lite. Annars ska jag jobba resten av helgen så ska försöka att njuta lite av dagen!

 

THE FAULT IN OUR STARS

Lite från min weheartit. 

Såg som sagt The fault in our stars idag på bio med tjejerna, (eller Förr eller senare exploderar jag, som den heter på svenska). Hade väldigt höga förväntningar då jag endast har hört gott om filmen (bla för att boken är så himla bra), och den levde verkligen upp till kraven. Herregud vilken film! Åh är så känslig när det kommer till sådant här med sorgliga kärleksfilmer och någon som är sjuk osv men oj vad jag kämpade mig igenom hela filmen med tårar i ögonen, (liksom hela biosalongen). Riktigt bra film verkligen, är helt tom såhär i efterhand haha. Rekommenderas!

25 juni

Har ju inte pratat något om konserten för några fredagar sen.. men vilken grej! Vi var bland dem äldsta (haha) och med den respekten tog vi oss ganska nära scenen och "gångbanan" ut i publiken. Väldigt värt och kul! 

Som jag misstänkte förra gången jag bloggade så höll jag på att bli sjuk, vilket jag också blev.. Låg hemma med feber, halsont och huvudvärk hela måndagen samt tisdagen och på vårdcentralen sa de även att en körtel i käken hade fått en infektion haha. Men idag mår jag faktiskt ganska så bra! Har varit hemma hos Rebecca en sväng med henne, Elin & Sanna och bara tagit det lugnt innan vi drog upp på stan för lite käk och bio! Berättar mer om det senare, kram!

NEW DRESS

En ny pärla 

Fick hem denna goding i torsdags (samt en bikini som var aningen för liten). Den fick hänga med upp till värmland och bar den på midsommarfirandet. Tycker att den är så fin och enkel och känner på mig att jag kommer att använda denna flitigt!

LÄNGTAR

Bild från förra året, jag, Oskar & Calle 

Om exakt tre veckor befinner jag och min prins oss nere i Spanien med familjen och jag kunde verkligen inte längta mer. Ska bli så skönt att komma bort ett tag till värmen, äta god spansk mat, bada i havet osv. Om jag kunde skulle jag snabbspola till den 13:de Juli. 

En midsommarnatts dröm.

Denna midsommar miste en ung kvinna livet i Örebro på ett otroligt hemskt sätt. En 18åring med hela världen framför sina fötter, fylld med drömmar, tankar och förhoppningar. En 18årig som jag visserligen inte kände men en 18årings bortgång som jag liksom hela Örebro sörjer. Det berör och det gör ont. Ont i hela mig när jag tänker på allt som hon aldrig kommer få uppleva, ont att veta (citerat av en lärare på min skola) "att en elev inte kommer till skolan i höst", att en dotter inte kommer hem igen och att en vän inte längre existerar.

Det gör ont att inse vetskapen om hur skört livet verkligen är och att en person som funnits i min närhet, gått i samma korridorer som mig, spelat fotbollsmatcher mot mig och någon som har gemensamma vänner med mig inte längre finns. Och kanske är det det som berör mig och alla andra samt gör allt så verkligt, att detta är någon bland oss. Någon som vi alla på något sett har haft en anknytning med. Vi känner empti för att vi kan relatera till händelsen då det lika gärna skulle kunna vara vår egen vän som lämnat jorden och vi känner sorg över att en sådan hemsk sak ska behöva hända en oskyldig tjej. En person drabbas men ett helt samhälle berörs. 

Mina tankar går oavbrutet och ständigt till er som förlorat en fin medmänniska, dotter, bästavän, släkting eller klasskamrat. Detta ska verkligen inte få hända, och kanske blir det ännu en påminnelse till oss hur viktigt det är att ta hand om varandra och värdesätta varje fin stund i livet. 

 

 

MIDSOMMAR 2014

Började midsommarfirandet vid poolområdet för lite mingel och snacks. 

 

Min fina kusin Emma med hennes bästaväns dotter 

 

Efter ett tag av mingel körde vi igång den årliga frågesportstävligen. Givetvis herrar mot damer och på blodigt allvar gick vi en runda från huset mot sjön. 

 

Blev dax för käk och satt mitt imot dessa två

Och bredvid min kusinvitamin Josefin (fyndig som rimmar)

Åt detta som typisk svensk 

Och avslutade med detta i efterrätt