julia wennerlund !

PODCASTS

 

Tycker verkligen inte att det finns någonting bättre än att ligga i en solstol eller på en luftmadrass i poolen och lyssna på podcast. Hur skönt är det inte? Tänkte iallafall tipsa om två stycken som jag brukar lyssna på, Andrea & Mathilda samt Michaela & Dasha! Båda poddarna tar upp så himla bra samtalsämnen och känns inte alls tillgjort att lyssna på utan mer som ett samtal med tjejkompisarna. Tips!!

 

NUEVA CONDOMINA

Mina senaste inköp 

Som jag berättade i förrgår så åkte vi till en galleria igår och detta var det som jag fick med mig hem! Jackan är Zaras förra höstmodell som jag fick med mig från rean och sminket är köpt på Sephora. Blev ett puder, en foundation, eyeshadow primer, en puder borste och sedan blev läppglanset en bonus. Förhoppningsvis ska vi åka dit en sväng igen innan vi åker hem!

 

 

VARMA KÄLLAN

Av mig 

I närheten av det område som vi bor i (typ gång avstånd) ligger det en varm källa som sprutar ut varmt vatten. Har ej varit där sen vi köpte huset, vilket är ca 6år sen så vi passade på att ta en promenad dit. Lite tråkigt att behöva medge att det inte alls är så grönt i Spanien som man tror utan as torrt som ni ser på första bilderna men men. Vattnet är iallafall super varmt och sprutar direkt från marken så det är lite häftigt att se! Skönt med en promenad också haha!

13 juli

Nytagen för idag 

Nu har vi äntligen kommit fram till huset! Flyget var inga problem alls och pappa hämtade oss i Alicante vid 15.00. Nu har vi börjat packat upp lite, hunnit bada en sväng, ätit grillat och tagit en prommenad som jag tänkte visa lite mer bilder från sen! Imorgon är planerna att vi ska åka till stranden en sväng, sola & bada och sen på kvällen ska vi åka tll Nueva Condomina som är ett köpcentrum som ligger en bit här ifrån och shoppa. Nu stödhejar jag på Argentina i VM finalen!

12 juli

Av mig för 2 år sen 

Mina senaste dagar har egentligen bestått av bad hemma hos Patrik med Frida & Sanna, jobb och massa förberedelser inför imorgon. Har iallafall packat klart nu (!), så ska bara tvätta lite, diska, städa och vattna blommorna, IMORGON ÅKER VI! Åh ska verkligen bli super skönt att åka bort ett tag, dega på stränder med en cola i handen och shoppa billigt. Vi hörs nog inte förens vi kommer ner till huset, kram!

 

"Inte alla män, men däremot alla kvinnor"

Mitt i all bloggtorka och sega inlägg om vad gör på dagarna tänkte jag faktiskt ta och dela med mig av någonting som jag anser, får för lite publicitet men någonting som är så jävla viktigt. Jämställdhet. Råkade av en slump klicka mig vidare i på en länk på Facebook som ledde till ett blogginlägg om just detta ämne och jag skulle bli så glad om ni läste det. Inlägget heter "Inte alla män men däremot alla kvinnor" och ni hittar det HÄR. 

NYTT

Ballerina, HM

Linne, H&M // Byxor, Bikbok

Aftersun // Åhléns 

Köpte med mig detta från stan när jag var där i torsdags med tjejerna. Väldigt nöjd i allmänhet!