julia wennerlund !

New year´s.

 

Klickade hem denna klänning idag iför nyår och ska bara hålla tummarna för att den passar samtidigt som skosidan är lite oklar. Är sugen på klackar men har absolut inte råd med att trampa snett två dagar innan distriktlags sm haha. Dessa står iallafall som ett öppet allternativ. Tavlan är förresten typ världens finaste och något jag kommer köpa så fort jag flyttar hemifrån (tyckte den förtjänade en plats i bilden haha).

 

 

Årsresume del ett

Firade först in året tillsammans med dessa tre brudar med en liten nyårsmiddag innan vi åkte vidare på fest i hovsta. Vid tolvslaget var vi på slottet men kvällen slutade ganska tidigt efter det från mitt håll av olika anledningar haha. 

Fyllde 17 och firade det först med släkt och sedan middag för tjejerna.

Någonstans i februari slingade jag håret och såg ut ungefär såhär och firade alla hjärtans dag samt en dåvarande årsdag. Var ganska så allmänt förvirrad. 

I början på mars åkte jag Sanna, Frida & Hulda till Stockholm för att se Avicii vilket var mäktigt. 

Samt blandade myskvällar med fest (på bild två ser ni mig och calle), började hänga på soldäcket så fort solen tittade fram och vann en förjävla skön seger mot Kumla haha.

 

 

Julklappsbyte

I tisdags hade jag och tjejerna det årliga julklappsbytet (som självklart inkluderar fika), denna gång hemma hos Elin. Det var ett ganska skönt sätt att avrunda tisdagen på, även om vi endast hade en lektion i skolan som inte var speciellt jobbig, och hade det mysigt med mina tjejer. Tidigare samma dag hann jag även med ett gympass och en körlektion (som jag förresten har spikat uppkörning för!). Igår fick vi sluta tidigt och jag åkte på "säsongens sista träning" och körde som vanligt. Kollade på en Paradise Hotell final som förövrigt känns fel samt hos Pontus och idag har vi näst intill bara kollat på film i skolan samt fikat förutom sista lektionen då jag och Sanna hade affärsjuridiksredovisning. 

Är egentligen bara hemma och vänder nu då jag snart ska ta bussen upp på stan för julavslutning och sedan middag. Jullovet kommer verkligen lägligt och det ska bli så skönt att bara få slappna av ett tag. Ha en fin torsdag!

 

Helgen

I fredags såg jag ut sådär och blev bjuden på god mat hemma hos Sanna. Min första dag som frisk (wiho) och vi åt lax-scampi pasta samt en oreo-cheesecake vilket ungefär var livets. Hade det iallafall jätte trevligt för mina tjejer är bäst och har så kul tillsammans i deras sällskap. Lördagen spenderades på ett fullproppat Marieberg för jobb och till kvällen åkte jag hem till Pontus. Tanken var att jag skulle jobba idag också men blev ledig istället i sista sekund så har gråtit en skvätt till säsongsavslutningen på Grey´s (season 5), ätit Ben & Jerry och kollat på innebandy vm med familjen. Sverige tog guld och vi kunde inte vara gladare. 

Imorgon börjar sista skolveckan för året, jag tränar mitt första innebandypass på flera veckor och kunde inte vara gladare över det. Nu ska jag dricka te och äta något framför Torpederna. Kram!

Lista.

Vem är din bästa vän? Är lyckligt lottad över att ha tre bästavänner, Sanna, Rebecca och Frida. Detta är dem som står mig allra allra närmast. Sanna och Rebecca har funnits där för mig i över 15 år och Frida desto kortare tid (vilket inte har någon alls betydelse då jag inte hade klarat gymnasiet utan henne). Inklusive dessa är vi ett gäng som håller ihop och har gjort det sedan mellanstadiet (för att sedan bli allt fler och fler). Amanda, Linn, Elin pch Emma är de vänner som jag värdesätter väldigt högt och absolut ser som mina närmaste. 

Vad har du för skostorlek? Hade 38 ett bra tag men nu är jag nere på 37 (?)

Brukar du skratta för dig själv? Haha absolut. 

Vilket är ditt favoritnummer? Mitt favorit och tur nummer är 4. Varför har väl att göra med att jag byggde upp någon typ av magik runt nummret när jag spelade fotboll och den känslan skulle man kunna påstå sitter kvar. Tycker att nummret är komplett och logiskt bara.

Vad var det senaste du åt? En bit 70% mint choklad haha..

Favorit TV-program? Tyckte om Brottskod när det gick tidigare i år men annars Grey´s Anatomy (när jag är i fas haha) samt Dr Phil. Tycker det är jäkligt intressant

Har du några syskon? Jag har en lillebror som heter Oskar. 

Längd? 165 cm lång enligt pass.

Hårfärg? Oklart vad jag skulle vara i grunden om jag inte färgat/slingat så mycket men just nu guldblond con utväxt.

Favorit högtid? Tycker väldigt mycket om julen samt midsommar då det är tillfällen som jag träffar och umgås intensivt med större delar av min släkt.

Har du tattueringar? Nej det har jag inte. Faschineras och inspireras dock mycket av den "konstformen"  och har alltid gjort. Motiv har jag i huvudet men är så smärtkänslig haha så det är väl det samt åldern som hindrar mig. 

 

 

 

Har du gråtit någon gång utan anledning? Utan anledning nej. Dock har det på senare år börjat kräva mindre anledningar för mig, typ som att se barncancerfondens reklam på tv.

Vad lyssnar du på nu? Just nu lyssnar jag inte på någonting men på senaste har det blivit mycket Coldplay och John Mayer. 

Still in my blood.

Julls x2. Ledsen för dålig uppdatering här, har varit sjuk sen i torsdags och inte haft någon ork för något. Idag tog jag mig iallafall iväg till praktiken och efter den träffade jag Lollo & Frida för att kolla runt efter lite julklappar! Köpte till min bror för någon dag sen och idag hittade jag Pontus´s så börjar komma framåt vilket känns skönt. Annars har jag kollat på Innebandy VM Sverige-Finland med pappa och ska snart gå och lägga mig. Kram

Hår babbel.

Många olika hårfärger genom åren och jag är fortfarande velig. Är det ens möjligt? Kommer dock behöva vara blond ett bra tag framöver med tanke på födelsedag, sommar och student (!?) trots att jag är väldigt sugen på ett mörkt återfall.

En fredagsfrukost

Sjukfrulle. Idag är jag hemma från praktiken, lyssnar på podcasts, äter lussebullar och bara tar det lugnt. Ska egentligen till Kumla ikväll för distriktlagsträning, men ser ut som att jag i bästa fall bara hänger med och kollar. Nu väntar några avsnitt av Grey´s och förhoppningsvis lite sömn. Puss

Torsdag

Mina vardagsbilder är hemskt tråkiga så bjuder på det här så länge. Weheartit. På något sätt och vis tillfrisknar jag på mornarna och lyckas ta mig iväg till praktiken (vilket egentligen är bra det) och har varvat det med kaffelatte + olika smaksättningar. Jag dricker inte ens kaffe. I tisdags pluggade jag affärsjuridik hemma hos Sanna vilket var gos och på kvällen åkte jag vidare hem till Pontus. Råkade skära mig på en glasbit och blev alldeles yrslig vilket tog upp den största delen av tiden haha, men var ändå glad över att få vara i hans sällskap. Annars har inget speciellt hänt förutom att jag fick träffa Frajd (för första gången på jätte länge) och vi fikade på Bara Vara och pratade strunt. Min bästavän.