julia wennerlund !

21 november

Bild från några dagar sen. 

Tycker det är så himla skönt att vi slutar relativt tidigt varje dag (min senaste dag var idag och då slutade jag vid 14.30 som inte alls är sent), för då hinner man göra så mycket på eftermiddagen. Vi håller på med ett ganska stort projekt i skolan som heter Mänskliga Rättigheter som vi gör i flera olika ämnen och eftersom att min grupp inprincip är klara så har dagen varit ganska lugn! Efter skolan åkte jag till mami och papis jobb där jag fixade lite adressregister. 

Kom hem för en liten stund sen och nu håller jag på att packa med mig lite grejer till imorgon då jag ska sova hos Putte inatt. Slutar vid 11.30 imorgon vilket är livet, och efter det ska jag, Amanda, Linn, Frida och Becca upp på stan för att leta lite presenter till våran snart nyblivna 16åring! Sen ska jag och Frida troligen gymma en snabbis också om vi hinner eftersom att Sanna nämligen bjuda oss på middag imorgonkväll och så ska vi fira henne lite! Kommer bli så bra.  

20 november

Har bestämt mig för att byta bloggportal från devote hit för att få lite förändring och kunna starta om på nytt!

Jag heter Julia Wennerlund och bor i Örebro stad där jag har bott i hela mitt liv tillsammans med mina föräldrar och lillebror. Går på Thorén Buisness School där jag läser Communication Program (som motsvarar Sam med buisness inrikting). På fritiden umgås jag gärna med mina vänner och pojkvän som jag har hållit ihop med sen i Februari 2011. Gymmar även några gånger i veckan utöver att jag spelar innebandy i Lillån IBK med världens härligaste tjejgäng.

I min blogg kommer ni kunna läsa om min vardag, få se egentagna bilder och förhoppningsvis tittar ni in här flera gånger!