julia wennerlund !

EN LISTA

Hur ser din skrivbordsbild ut?

Såhär. Matig och alldeles för farlig att kolla på under jobbiga lektioner, speciellt innan lunch.

 

Dina närmasta vänner. 

Jag, Anna, Linn, Sanna, Emma, Frida, Elin, Hulda, Rebecca & Amanda som tar kortet. Detta är nog mina närmaste vänner. Har känt dem olika länge, Hulda & Anna har jag t.ex. bara känt sen i augusti då vi började i samma klass tillskillnad från Rebecca & Sanna som jag har hängt ihop med sen dagis. Hur som helst så tycker jag om dem lika mycket och dem betyder väldigt mycket för mig. 


Det tråkigaste som hänt dig i år.

Jag vet inte riktigt faktiskt. Ett krossat hjärta i maj kanske om det ens räknas. Är väldigt lyckligt lottad som har alla mina nära och kära kvar på jorden!

 

Det bästa som hänt i år.

Att kunna lägga grundskolan bakom sig. Lillån kommer alltid vara hem för mig, men efter 10år känns det så himla skönt att vara ifrån den skolan. Har kommit närnmare vänner som jag varit bekant med, träffat nya samt förstått värdet på gamla vänskaper och att man fortfarande kan vara tajta trots att man inte umgås varje minut.

Tre senaste sms.

"Haha spänningen är olidlig" från Sanna när vi väntade på svar angående skjuts till matchen imorgon haha. 

"Ja verkligen!

"Jo men bara liiiite" från Putte som svarade när jag skrev "Bara du inte spelar lika mycket som i torsdags :( )

Nuvarande beroende:

Musik: Hm, vet inte riktigt. Lyssnar typ på samma musik som jag alltid har gjort. Har dock raden "Änglarna har åkt på pisk, gårdarna är grönsvartaa" från Håkan Hellströms Valborg på huvudet.
Tv-serie: Gråter för att tv3 har slutat sända The Real Housewives of Beverly Hills och tröstar mig med Paradise Hotell haha. 
Kläder: Mina mjukisbyxor. Byter om såfort jag kommer hem.
Mat: Mjölk. Åh vad gott det är. Vanilj yoghurt med flingor är också en höjdare just nu.

Annat: Läppsyl utan tevkan. 

 

 

Ett jobb du aldrig kan ha.
Skulle aldrig klara av att vara läkare, sjuksköterska eller någonting innom vård-branchen då jag är väldigt blodkänslig och hatar sprutor. Det i en kombination med att jag svimmar väldigt enkelt och ofta har lågt blodtryck är väl ingen höjdare haha. 

 

Något du inte gillar hos andra.
Människor som drar sexistiska skämt som "Ställ dig i köket kvinna", människor som är självupptagna och själviska samt människor som anser att de är bättre än alla andra. Vill spy på er. 

 

En dålig sida med dig själv.

Har väldigt enkelt att visa känslor (vilket inte alltid är så jätte roligt /pms jullan).En maträtt du är sugen på just nu.

Åt precis lunch men en kycklingtallrik hade suttit väldigt fint just nu och i glassväg en Ben & Jerry 

 

Helgplaner?

Fredagen är ju redan avklarad och idag ska som sagt vara med Putte. Imorgon väntar innebandymatch i västerås vilket lär ta ungefär hela dagen. 

23 november 2013 13:25 | julia. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas