julia wennerlund !

Best of 2013

Bästa minnet: 
- Sista månaden på Lillån. Det var en sån himla mysig stämning mellan alla nior på skolan trots att vi visste att våran tid tillsammans snart skulle vara över. I tradition trotsade vi lärarna precis som årgångarna innan oss gjort genom att ha vattenkrig. Var blöt inprincip överallt när jag kom in på matten och fick en riktigt hemsk hemringning.. (skämt åsido). Gick på bal med mina bästa tjejer och grät precis som man ska göra sådär mitt på skolavslutningen. 

Bästa resan: 
- Prag med innebandylaget. Världens bästa tjejgäng, god mat, billig shopping, (kasst hotell haha) men framförallt så jävla grym innebandy. Kan inte komma ihåg när vi spelat så bra som vi gjorde den veckan. 

Bästa månaden: 
- Augusti får nog den utnämnelsen. Var nöjd över att komma hem efter 4 veckor utomlands, allting ordnade upp sig mellan mig och Patrik samt började jag också skolan. Låter helt sjukt att skolan är en utav de anledningar som gör Augusti till den bästa men trivs så jäkla bra och kunde inte bli mer nöjd med mitt val. Hade jag inte valt Thorén hade jag troligen inte träffat min klassisar och kanske inte utvecklats så mycket som person som jag känner att jag har gjort de senaste månaderna.

Bäst sedda film: 
- 50 first dates är ju min favoritfilm men bäst iår är den nog inte. Har sett så många filmer på bio det här året så det är knappt att jag kommer ihåg dem alla men Känn ingen Sorg, Ted och The Host tror jag ligger högst upp på listan

Bästa upplevelsen: 
- Håkan Hellström konserten. 

Bästa låten: 
- Valborg & Tsunami

Bästa saken: 
- Min "nya" innebandyklubba som jag köpte i början av höstsäsongen.

Bästa sommarminnet: 
- En promenad med någon jag tycker om i mitten på Juli, tjejsnack på Amandas brygga i hennes sommarstuga, häng på Örebro Cupen i stekande sol och kortspel sena sommarkvällar i Spanien. 

Bästa vännen: 
- Sanna & Rebecca håller den platsen ganska stadigt precis som de har gjort de senaste 10 åren. Har även kommit mycket närmare Frida sen vi började i samma klass vilket jag är otroligt glad över. Vi har tidigare haft gemensamma vänner genom hela högstadiet och umgås via dem men aldrig ensamma. Vi tänker väldigt lika och skrattar åt samma saker och är lycklig över att få kalla henne min bästavän. 

Bästa köpet:
- Som jag nämde tidigare mina låga helvita converse. Köpte också en väska på en marknad i Prag som jag har använt flitigt hela hösten/vintern så den kommer nog på en andra plats och tätt efter kommer biljetten till Håkan Hellström.

 

29 december 2013 01:27 | julia. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas