julia wennerlund !

Ã…RSRESUME Del 3

 

Juli: 

7:de Juli åkte jag och mitt lag buss ner till Tjeckien för att spela Prauge Games i Prag. Hela turneringen var så jäkla kul (förutom att vi bodde på största tattar hotellet vars frukost sög). Du kunde äta en hel middag för 40kr, vi träffade trevliga männsikor och shoppingen var riktigt bra också. Köpte med mig en massa kläder hem samt Bare Minerals startkit för halvapriset vilket var lite av ett kap. Ni har ju redan hört hur det gick i turneringen, men vi placerade oss som bästa Svenska lag i våran åldersgrupp. 

Kom hem från Prag den 14:de och sov ensam hemma till den 15:de. Vid lunch den 15:de gick planet från Skavsta till Allicante som jag och Calle skulle med. Kommer ihåg att jag hade bördat för den resan ganska länge då Calle och jag tillsammans är en ganska osäker kombo men det gick faktiskt bra. Åkte hem till huset och möttes av min familj som redan hade varit där i en vecka. Solade, åt mycket glass och fick tillslut höra de ord som jag väntat på sen i Maj. 

Augusti: 

Kom hem från Spanien, träffade någon jag tycker mycket om och jobbade mina två sista veckor på Summer Camp innan skolan började. Var lite besviken över att jag inte hamnade i samma klass som Sanna, men det blev väldigt bra ändå. Har träffat jätte många fina vänner som kommer förgylla mina tre år på gymnasiet! Färgade håret brunt mitt i allt av bekvämlighet, Putte och jag hittade tillbaka till varandra och sedan firade vi kräftskiva tillsammans med min släkt. Har grymmaste släkten och skulle inte byta ut någon av dem för allt i världen. 

September: 

September är för mig en ganska dyr månad då 3 av mina 4 närmaste tjejkompisar fyller år haha.. Första helgen i September var vi ett stort tjejgäng som lurade med Linn ut till EP:s sommarstuga i Nora för ett överaskningskalas. Vi fixade och donade innan Linn äntligen kom fram, och sedan bjöds det på tacos, tjejsnack och presentöppning! Helgen efter var det Rebeccas tur att fylla år och hon böjd på finmiddag hemma hos henne vilket alltid är lika uppskattat. Och helgen efter det var det till sist Amandas tur att fylla år vilket vi firade hemma hos henne på förmiddagen den 22:ndra med brunch, vilket var lite nytt för oss som alltid har kört med middag! Där var vi iallafall i några timmar tillsammans med några tjejer från hennes klass! 

Någonstans efter det här träffades mitt tjejgäng från klassen första gången på tumanhand (?) hemma hos Frida. Vi åt mat och lite snacks och sedan sov jag, Anna och Hulda kvar hos Frida! I September började också inlämningarna att rulla in och sommarlovet bleknade allt mer bort. 

 

30 december 2013 22:14 | julia. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas