julia wennerlund !

Ã…RSRESUME Del 2

April: 

Bestämde mig för att färga mitt då svarta hår ljusare och blekte det därmed och det blev rödbrunt (och jag har väl sätt bättre ut än vad jag gjorde då haha). På Valborg fyllde min Prins 18år vilket han firade på krogen medans jag var hos Elin på tjejmiddag och åt riktigt god mat. Lite senare mot kvällen gick vi till Bettorp för att träffa lite folk och det blev en ganska lyckad kväll. Av mig fick Patrik ett silver halsband och en skjorta från JC som han hade kollat på ett bra tag. 

 

Maj: 

I början av Maj fyllde min lillebror 15 år. Vi hade kalas för honom några dagar innan hans födelsedag och hela släkten kom vilket alltid är lika mysigt. Dagen efter Oskars födelsedag, den 8:de Maj åkte jag upp till Stockholm med Sanna, Rebecca & Elin för att gå på min första konsert någonsin. Har aldrig varit ett stort fan av One Direction men de var faktiskt väldigt duktiga live och vi hade så jäkla kul på konserten. 

Konserten var väl det bästa som hände i Maj och efter det gick det tyvärr bara utför. Skrev mitt sista nationellaprov som var den svåraste delen i Matten med ett brustet hjärta och endast några få timmars sömn från natten innan. Umgicks väldigt mycket med mina vänner (som stöttade mig genom allt) och undvek så mycket som möjligt att vara ensam. 

 

Juni:

Juni kom och jag mådde trots förutsättningarna bättre. Grillade flera helger i rad med mina finaste klasskompisar nere vid fotbollsplanerna och pratade intensivt med någon som jag senare skulle komma att bry mig väldigt mycket om. Kom på att jag faktiskt hade väldigt mycket att vara lycklig över och väldigt få anledningar till att hänga med läppen. 

Innan balen var mitt tjejgäng hemma hos mig och gjorde oss iordning. Amanda hjälpte mig att fixa mitt hår, vi sminkade oss och sedan var det bara att sätta på sig klackarna och hoppa in i limmon som Felicia hade fixat. Väl framme vid matsalen möttes vi av många finklädda nior vilket var så otroligt roligt att se och sedan åt vi mat och dansade hela kvällen. När allt var slut var vi ett gäng som drog och grillade och bara hängde. 

Sen kom dagen som vi alla väntat på, skolavslutningen. Gick upp tidigt som satan för att fixa mig och sen drog jag till Elin en kortis innan skolan började. Vi samlades i klassrummen för att fika och säga hejdå till våra mentorer och sedan blev det tårkanal innan vi gick till idrottshallen för att se lite uppträdanden och få våra betyg. Gick ut med jätte fina betyg som jag är mycket stolt över. Efter avslutningen åkte vi hem och fikade, och jag fick en liten present av mina föräldrar som belöning för mitt slit haha. På kvällen drog vi på hemmafest som tyvärr slutade med att polisen kom men det var helt okej ändå. 

I juni firade jag också att min kusin William tagit studenten, midsommar och började att sommarjobba vilket var en av de roligaste sakerna som jag gjorde i sommar!

 

 

30 december 2013 00:06 | julia. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas