julia wennerlund !

Ã…RSRESUME Del 1

Januari: 

Inledde Januari med ett riktigt myisgt nyårsfirande med mina flickor. Vi åt trerätters hemma hos Amanda och skålade på tolvslaget, den perfekta starten på ett nytt år! Bara några dagar efter nyår (kommer inte riktigt ihåg datumet) så åkte jag tillsammans med ett gäng andra tjejer till Umeå för att spela Distriklags SM för Flickor -97, då vi blivit utvalda att representera Örebro. Det var en riktigt kul resa och något som jag sent kommer att glömma!! Tävlingsmässigt gick det inte så bra men vi var glada för det. 

Pappsen fyllde 50 den 17:de vilket vi självklart firade med tårta och presenter. Den 22:dra var det min tur att fylla 16. Patrik kom hem till mig med ett

stort och fint paket och lite senare på kvällen åkte jag till Lillåhallen för att spela match mot Rönnby Svart som då var ett av de bättre lagen i serien! Makalöst nog vann vi med ganska många mål i mållskillnad och jag kunde inte ha fått en bättre present hihi! Vi tjejer har lite som en tradition att man bjuder på middag när man fyller år, vilket jag gjorde helgen efter jag fyllt. Vi åt förätt som bestog av det ni ser på bilden (spett och olika sorters snittsar), kyckling och hasselbackspotatis till varmrätt och till efterätt bjöd jag på något gott förhoppningsvis haha men det är inget som jag minns längre. Fick en tavla med massa kort på dem, mina finaste vänner en blus och lite annat smått och gott! Riktigt lyckad kväll. 

Februari: 

Februari kom och det blev Allahjärtansdag. Firade först tillsammans med mina tjejer hos Amanda och hon hade bakat så fint. När jag kom hem överraskade min man mig med choklad och rosor och på kvällen gick vi på bio. Några dagar senare precis innan sportlovet var det nattlandbandy på skolan och min klass och jag gick faktiskt hela vägen till final (men den spelades i Mars) trots converse och trasiga ledband. Vi var tillsammans med killarna i våran klass utklädda till Rally-snubbar vilket vi också vann utklädningspriset för haha! 

Det blev sportlov och den 19:de firade jag och Patrik att vi varit tillsammans i 2 år. Jag gjorde frukost på sängen till Putte och vi var hemma och tog

 

det lugnt till kvällen kom då vi åkte in till Jensens för att äta middag. Jag har verkligen världens finaste pojkvän och jag är så glad att han är min! 

Mars: 

Andra helgen i Mars åkte jag och Patrik upp till Stockholm och bodde hos hans syster över en helg tillsammans med Patriks andra syster. Vi shoppade och gick ut och åt super god mat med Puttes familj, spelade Risk sent in på natten och gosade med Saga. En riktigt mysig resa faktiskt! Helgen där på var vi ett gäng som med hjälp av Lillågården åkte upp till Orsa. För mig och Rebecca som var lite rutinerade blev det andra året i rad och fyfan vad härligt det var! Roligaste gänget och fint väder. Något att klaga på är var väl kanske att backarna blev lite långtradiga då de inte är speciellt avancerade och korta så vi stod i liften och åt choklad större delen av tiden haha. Detta kompencerade vi dock med att åka i funparken vilket var kanon. 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas