julia wennerlund !

29 december

En väldigt hemskbild på min träningströja som jag köpte strax innan jul. Superskön att träna och funderar faktiskt på att köpa en likadan fast i svart då jag använder den här så ofta. 199kr på Gina Tricot. 

De senaste dagarna har jag inte alls gjort mycket faktiskt. Har slöat omkring här hemma med Patrik inprincip hela tiden och kollat på JVM men man måste få ha sånna dagar med! Runt 15.00 idag tog jag och Sannna en promenad i regnet till Rebecca där vi hängde hela kvällen (förutom 1 timme då vi åkte hit och umgicks lite med Putte innan hans kompisar kom och hämtade honom). Vi blev bjudna på julmiddag vilket var supergott, hade lite tjejsnack och åt popcorn och chips! Bra kväll med andra ord. Kom hem runt 22.00 och nu ligger jag framför tv:n i min säng och äter yoghurt och flingor. Städade mitt rum innan jag åkte till Becca så nu är det fint och fräsht vilket jag verkligen njuter av. Är lite sån som person att antingen ska det vara helstädat och allt i ordning eller motsattsen till det, fullt kaos. Mellanting har aldrig varit min grej och det gäller egentligen i allt jag gör. Antingen går jag all-in eller så lägger jag inte energi på det. 

Imorgon väntar ett uppskjutet PT-möte med Frida då tjejen vi skulle träffa hade fått förhinder samt ett gympass. Senare blir det också innebandyträning mot spelarnas familjer. Jag tar med mig papi och lillebror och hoppas på att ge dem storstryk. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas